Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raseinių „Lūšis Volley“ vs Kelmės „Kelmė“ (0:3)

Kelmės „Kelmė“ pirmose savo rungtynėse svečiuose įveikė Raseinių „Lūšis Volley“ komandą 3:0

Kelmės „Kelmė“ pirmose savo rungtynėse svečiuose įveikė Raseinių „Lūšis Volley“ komandą 3:0

Šiandien Raseinių KKSC vietos komanda "Lušis Volley" priėmė varžovus iš Kelmės. Svečiai pasielgė gana nesvetingai ir įveikė varžovus rezultatu 3:0 (25:14, 25:19, 25:11)

Kelmės tinklininkai puikiai demonstravo sukauptą didelę patirtį ir norą laimėti viso susitikimo metu. Jie darė mažai klaidų, jų atakos buvo tikslios. Tuo tarpu jauniausiai čempionato komandai sekėsi ne taip puikiai kaip priešininkams. Raseiniškiams tai buvo didelis iššūkis, jie darė daug jaunatviškų ir neapgalvotų klaidų bei nesugebėjo sukurti intrigos rungtynių metu. 

Apie varžybas savo nuomonę išsakė Raseinių „Lūšis Volley“ komandos treneris A. Dyglys: „Normalu, kad po pralaimėjimo nesijaučiame gerai, tačiau noriu pasidžiaugti, kad į Raseinių miestą vėl grįžo tinklinis. Šiandien Kelmės komanda buvo stipresnė visais aspektais. Skaudu, kad nerodėme jokio kovingumo, kas daugybę metų buvo Raseinių tinklininkų pamatas“. 

Nugalėtojų treneris ir jungiantis žaidėjas Arnoldas Barauskis taip pat atsakė į kelis žurnalistų klausimus: 

Kaip vertinate šiandienos rungtynes? - "Startuojame lygoje šiemet pirmą kartą, susirinkome po ilgos pertraukos, aišku daugmaž vienas kitą žinome, ilgai nesportavę, fizinio pasiruošimo labai trūksta, tačiau labai džiugu kad prie mūsų komandos prisijungė du labai geri žaidėjai iš Šiaulių tai Tomas su Karoliu, taip pat turime perspektyvaus jaunimo, o mes vyresni žaidėjai bandom kompensuoti tą žaidimo kokybę".

Ar labai daug turėjo įtakos komandos sezono pasiruošimui COVID-19 virusas? - "Tai žinoma kad turėjo nes mes visiškai nesportavome, ir labai džiaugiamės kad dėl to nepatyrėme traumos rungtynėse"

Kokie tikslai I lygos čempionate? - "Manau kad pagrindinis komandos tikslas yra finalinis ketvertas, na o šiaip kamuolys apvalus..."

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 6852

Komentarai