Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Raudondvaris (3:2)

Penkių setų kovoje - "Sporto fėjos" pergalė (VIDEO)

Penkių setų kovoje - "Sporto fėjos" pergalė (VIDEO)

Pirmadienį Kauno TPMC sporto salėje įvyko B lygos pirmenybių rungtynės , kuriose jėgas surėmė "Sporto fėja" ( šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykę "Raudondvaris".

Rungtynės prasidėjo "Raudondvario" klaidomis , kur varžovams dovanojo lengvus taškus ( 9:5). Svečiai toliau strigo tiek gynyboje, tiek puolime. Vis dėlto, "Raudondvariui" pavyko atrasti savąjį žaidimą, kur surengė keletą sėkmingų atkarpų ir laimėjo pirmąjį setą - 19:25.

Antrajame sete tarp ekipų užvirė taškas į tašką kova ir ne vienai komandai nepavyko įrodyti didesnio pranašumo ( 9:9). "Sporto fėja" pirmieji surengė sėkmingą atkarpą, kur svečiai buvo priversti išnaudoti minutės pertraukėlę. Šeimininkai toliau išlaikė iniciatyvą savose rankose ir žingsniavo link antro seto pergalės ( 20:17). Seto pabaigoje "Raudondvaris" pervėrė rezultatą į savo rankas, kur po atkaklios kovos laimėjo antrąjį setą - 25:27.

Trečiajame sete "Raudondvaris" toliau diktavo savo sąlygas ir neleido varžovams persverti rezultato ( 12:16). Vis dėlto, "Sporto fėja" pasinaudojo varžovų atsipalaidavimų, kur surengė 5:0 atkarpą, o dar po keletos padavimy ir 7:0, ko pasakoje šeimininkai laimėjo trečiąjį setą - 25:21.

Ketvirtame sete "Sporto fėja" žaidė lyg ant bangos ir kur kas labiau tryško noru iškovoti pergalę šios dienos rungtynėse ( 12:11). Šeimininkams buvo pavykę atsiplėšti nuo varžovų, tačiau šie greitai išlygino rezultatą ir pervėrė rezultatą į savas rankas ( 17:20). Seto pabaigoje "Raudondvaris" vėl subyrėjo, o tuo pasinaudojo "Sporto fėja" ir išlygino rezultatą - 25:19.

Paskutinį setą svečiai pradėjo užtikrintai ( 2:6), bet "Sporto fėja" surengė sėkmingą atkarpą 7:1 ( 9:7). Šeimininkai neišleido iniciatyvos iš savų rankų, kur iškovojo sunkią pergalę, rezultatu - 15:11 ( 3:2)

Po laimėtų rungtynių "Sporto fėjos" ekipos treneris, E.Sliežiauskas, teigė:"Džiaugiamės labai pergale. Jau galvojome, kad po dviejų setų bus "šakės", tačiau gal daugiau jėgų mums liko. Ačiū varžovams už puikią kovą."

 

Rungtynių video:

I setas

II setas

III setas

Puslapis peržiūrėtas: 45754

Komentarai