Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Laumetris vs Sporto fėja (3:1)

B lygos pirmąsias pusfinalio rungtynes laimi Laumetrio tinklininkai rezultatu 3:1

B lygos pirmąsias pusfinalio rungtynes laimi Laumetrio tinklininkai rezultatu 3:1

2020 spalio 1 d. įvyko B lygos pusfinalio pirmosios varžybos tarp Laumetrio ir Sporto fėjos ekipų. Šią dvikovą laimėjo Laumetris rezultatu 3:1

 

Pirmąjį setą geriau sužaidė Sporto fėjos komanda, įnirtingame sete pergalę jie šventė rezultatu 22:25.

Antrojo seto pradžioje šeimininkų ekipos žaidėjas H. Veliulis patyrė traumą, o jį pakeitė D. Velykis, kuris sėkmingai įsiliejo į komandos žaidimą. Laumetrio tinklininkai setą laimėjo rezultatu 25:22.

Trečiajame sete kova vyko taškas į tašką, viso seto metu keitėsi pirmaujanti komanda, bet Laumetris įrodė pranašumą, įveikdami svečius rezultatu 26:24.

Ketvirtasis setas prasidėjo šeimininkų spurtu 12:2. Taškų deficito Sporto fėjos komandai panaikinti nebepavyko, ir jie turėjo pripažinti oponentų pranašumą. (25:18)

 

Po varžybų pakalbintas Laumetrio kapitonas T. Putna sakė, jog komandai prireikė pusantro seto, kol komanda pajuto šių varžybų ritmą, o tuomet jau jie diktavo savo žaidimą. Jis taip pat paminėjo, kad geri komandos padavimai nuo servo linijos privertė stipriai pasistengi priešininkų komandos jungiantįjį žaidėją, kuriam, galbūt, po to šiek tiek pritrūko jėgų diriguoti sėkmingam savo komandos žaidimui.

Puslapis peržiūrėtas: 9455

Komentarai