Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Kauno vilkai vs Raudondvaris (1:3)

"Raudondvaris" po nelengvos dvikovos nugalėjo "KCSM - Kauno vilkai" komandą (VIDEO)

"Raudondvaris" po nelengvos dvikovos nugalėjo "KCSM - Kauno vilkai" komandą (VIDEO)

Rungtynių ištraukos. I setas.

 Lapkričio 18dieną, 17:30val., Kauno centro sporto mokykloje šeimininkai "KCSM - Kauno vilkai" susitiko kovoje prieš svečius "Raudondvaris" ekipą. Varžybos vyko gana įtemptai, komandos keitėsi sėkmingomis atkarpomis, nebuvo užtikrintumo ir pastovumo. Vis gi, po atkaklių setų, "Raudondvaris" sugebėjo patiesti šeimininkų "KCSM - Kauno vilkai" komandą rezultatu 1:3. 

Pirmojo seto pradžia prasidėjo be įspūdingų spurtų, tačiau netrukus svečiai įsiveržė į priekį (6:12), bet neužilgo atleido vadžias ir leido šeimininkų komandai prisivyti ir net įgytį pranašumą. Minutinės pertraukėlės "Raudondvaris" tinklininkams nepadėjo, o "KCSM - Kauno vilkai" pirmajame sete šventė pergalė rezultatu 25:21.

Antrajame sete kiek labiau susikoncentravę į žaidimą ir jo kokybę atrodė svečiai. Visą setą jie neturėjo ryškios persvaros, bet varžovams neleido galvoti apie įsiveržimą į priekį. Iki pat galo "KCSM - Kauno vilkai" turėję mažą deficitą nesugebėjo jo panaikint ir nusileido priešininkams rezultatu 22:25.

Trečiojo seto pradžioje komandos apsikeitė sėkmingomis atkarpomis. Šeimininkai dažniau klydo, o "Raudondvaris" komandos vienas iš lyderių K. Pupinis žaidė itin naudingai. Sunkiai stabdę svečių puolėjus, "KCSM - Kauno vilkai" pralaimėjo antrąjį setą iš eilės, kuris baigėsi rezultatu 16:25.

Ketvirtasis - lemiamas setas prasidėjo šeimininkų klaidomis. Seto viduryje Raudondvario tinklininkai jau buvo įsiveržė į priekį (6:14). "KCSM - Kauno vilkai" labai sunkiai rinko taškus, o tuo pasinaudoję svečiai toliau triuškino juos. Paskutinysis setas baigėsi dar viena Raudondvario pergale rezultatu 18:25.

 

Puslapis peržiūrėtas: 41605

Komentarai