Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs JTK „Dobilas“ (3:2)

Kauno kolegijos ekipa po dramatiškos kovos išsiveržė į priekį ketvirtfinalio serijoje prieš JTK „Dobilas“ komandą.

Kauno kolegijos ekipa po dramatiškos kovos išsiveržė į priekį ketvirtfinalio serijoje prieš JTK „Dobilas“ komandą.

Rugsėjo 24 d. 18:30val. Kauno kolegijos mažojoje salėje įvyko B lygos pirmosios ketvirtfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkų Kauno kolegijos ir svečių JTK „Dobilas“ tinklininkų. Dramatišką pergalę po penkių setų kovos šventė ir pirmąjį laimėjimą šioje serijoje į savo sąskaitą įsirašė šeimininkų Kauno kolegijos komanda.

Susitikimas prasidėjo lygia kova (10:10), nors šeimininkai sėkmingo spurto dėka buvo šiek tiek atitolę (15:11), svečių JTK „Dobilas“ sugebėjo atsitiesti ir išlyginti rezultatą (18:18), seto pabaigą geriau sužaidę Kauno kolegijos tinklininkai laimėjo pirmąją rungtynių dalį (25:22).

Antroji  seto pradžia buvo analogiška pirmajai susitikimo daliai (9:9), lygus rezultatas išliko ir setui persiritus į antrąją dalį (17:17), šį sykį kėlinuko pabaigą geriau sužaidė jau svečiai „Dobilas“ jie laimėjo atkarpą 2:8, taip atstatydami pusiausvyrą rungtynėse (19:25).

Trečiajame kėlinuke iniciatyvą nuo pat pradžios perėmė Kauno kolegijos tinklininkai (9:3), aikštelės šeimininkai viso seto metu išlaikė anksti įgyta persvarą (14:8); (20:14), bei užtikrintai laimėjo trečiąją mačo dalį (25:19).

Permainingame ketvirtajame susitikimo sete geriau startavo JTK „Dobilas“ (5:9), bet aikštelės šeimininkai pelnė 5 taškus be atsako (10:9), tuomet savo taškų serija ir vėl atsakė svečiai (11:14), bet Kauno kolegijos tinklininkai dar kartą atsilaikė prieš organizuotą „Dobilas“ komandos spurtą (15:15). Seto pabaigoje Kauno kolegijos tinklininkai perėmė iniciatyvą (20:15), kuomet aikštelės šeimininkai buvo vos per 2 taškus nuo pergalės (23:20), sėkmingai svarbią susitikimo atkarpą sužaidė svečių „Dobilas“ komanda, kuri pelnė 5 taškus be atsako,taip laimėdama ketvirtąją mačo dalį (23:25) ir perkeldama kova į lemiamą setą.

Penktajame sete geriau startavo sėkmingą žaidimo bangą pagavę svečiai (4:8), bet charakterį pademonstravę aikštelės šeimininkai iš pradžių priartėjo (8:10), o tuomet pelnę 5 taškus iš eilės perėmė seto kontrolę į savo rankas (13:10), taip galiausiai švęsdami pergalę (15:12), Kauno kolegijos tinklininkai laimėjo pirmąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes atsakomasis, šio ketvirtfinalio rungtynės numatomos sekmadienį Jonavoje.

Po rungtynių pakalbinta Kauno kolegijos komandos trenerė sakė: Smagu, kad po tokios ilgos pertraukos be rungtynių, komanda sugrįžo pergalingai džiaugiamės iškovota pergalę, tikimės, kad pavyks laimėti ir artimiausias serijos rungtynes, taip patenkant į B pirmenybių pusfinalį tiesiausiu keliu.

 

Puslapis peržiūrėtas: 10409

Komentarai