Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raseinių „Lūšis Volley“ vs Panevėžio sporto centras (0:3)

Raseinių „Lūšis Volley“ namuose neatsilaikė prieš Panevėžio SC komandą

Raseinių „Lūšis Volley“ namuose neatsilaikė prieš Panevėžio SC komandą

Vasario 13d. TOP Sporto Lietuvos vyrų tinklinio I lygos čempionate Raseinių "Lušis Volley" namų arenoje priėmė svečius iš Panevėžio, Sporto centro komandą. Po trijų setų kovos pergalę namo išsivežė panevėžiečiai 0:3 (20:25, 19:25, 18:25)

Beveik visuose setuose dominavę svečiai, šeimininkams nedavė pagalvoti apie pergalę, ir po skaudaus praeitose rungtynėse pralaimėjimo, panevėžiečiai įrodė kad puikiai moka žaisti tinklinį ir turi gerą trenerį. Na o Raseinių komandai šis pralaimėjimas turėtų būti kaip šaltas dušas prieš sekančias rungtynes ir galbūt šiandienos pralaimėjimas bus į naudą sekančioms kovoms.

Pasibaigus rungtynėms abiejų komandų treneriai pasidalino savo mintimis:

Gintautas Stanevičius (Panevėžio sporto centras):

Kas lėmė pergalę prieš Raseinių komandą?

Visų pirmą pergalę labiausiai lėmė nusiteikimas, kadangi į Raseinius atvažiavome po pralaimėjimo Kaunui sausu rezultatu, tad neturėjome kur trauktis. Būtinai reikėjo pergalės. Pradėjus pirmąjį setą labai nesiklijavo žaidimas, pamatėme, kad turime problemų. Tačiau jau pirmajame sete padarėme 7 taškų spurtą ir truputį pabėgome į priekį. Raseinių ekipa klydo darydama zonas, kas mus tik dar labiau užvedė siekt pergalės. Džiugu, kad turime komandos naujoką, kuris padėjo pasiekt pirmosios pergalės. 

Ar tikėjotės tokios rungtynių baigties sausu rezultatu 3:0? 

Pergalės 3:0 tikėjomės, važiavome į rungtynes labai susikaupę, žinodami ką turime padaryt. 

Sekančios rungtynės su Kauno "Marito" komanda, ko tikitės iš šių rungtynių?

Sekančios rungtynės bus kur kas sunkesnės, svarbiausia bus nepaleisti rungtynių nuo pat pradžių. Įvertinti varžovus ir stengtis parodyti kuo geresnį savo žaidimą.

Aurimas Dyglys (Raseinių "Lūšis Volley"):

Ko pritrūko pasiekti pergalei? 

Pergalei prieš Panevėžio komanda trūko komandinės drausmės ir tinkamo nusiteikimo, per daug padarėme savo klaidų kurios visiškai išmušė iš rungtynių, tai ir sudarė, kad nebesugebėjome grįžti į rungtynes. 

Ar varžovai nustebino savo sėkmingu žaidimu? 

Varžovai darė tai, ką ir buvau minėjęs komandai, puikiai rungtyniavo pirmu tempu, darė mažiau klaidų ir visas rungtynes diktavo savo sąlygas, norėdami išsivežti pergalę iš mūsų salės. 

Kokias išvadas planuojate atlikti prieš sekančias rungtynes Kelmėje?

Prieš Kelmę niekada nėra lengva žaisti, tad viskas priklausys nuo komandos noro revanšuotis ir atsigriebti už pirmą pralaimėjimą namuose. Tad stengsimės į rungtynes atvykti kuo labiau nusiteikia kovoti.

Puslapis peržiūrėtas: 5923

Komentarai