Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „Marito“ vs Raseinių „Lūšis Volley“ (3:0)

TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse Kauno „MARITO“ vyrai šventė pergalę rezultatu 3 ‒ 0 prieš Raseinių „Lūšis Volley“

TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse Kauno „MARITO“ vyrai šventė pergalę rezultatu 3 ‒ 0 prieš Raseinių „Lūšis Volley“

 

 

Š.m. Gruodžio 5d. Kaune, J. ir P. Vileišių mokykloje vyko TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynės tarp šeimininkų - Kauno „MARITO“ ir svečių Raseinių „Lūšis Volley“ komandų.

Po neilgos 3 setų kovos, pergalę šventė šeimininkai - Kauno „MARITO“ komanda.

Pirmasis setas prasidėjo šeimininkų dominavimu, jie padavinėjo labai stiprius padavimus, svečiai atrodė sutrikę seto pradžioje, negalėso įsivesti kamuolių bei surengti atakų, seto viduryje rezultatas buvo 11-2 šeimininkų naudai, tačiau svečiai pradėjo geriau gintis bei įsivesti kamuolius, žaidimas atrodė jau išsilygino, tačiau šeimininkų pranašumas buvo per didelis ir svečiams nepavyko priartėti dar labiau, todėl setas baigėsi rezultatu 25 - 12.

Antrojo seto pradžia buvo panaši į pirmąjį, šeimininkai susikaupė ir pradėjo spurtuoti, jie rengė greitas atakas viena po kitos, pildė gražius bei efektyvius derinius, taip kauniečiai vėl išmušė svečius iš vėžių, neleisdami pajusti sąvojo žaidimo ir laimėjo antrąjį setą rezultatu 25 - 11.

Trečiasis setas prasidėjo kovingai ir rezultatas buvo beveik lygus 6-5, tačiau Marito surengė kelias gražias bei efektingas atakas ir taip vėl užsikūrė ir nuvažiavo į priekį pabaigę paskutinįjį setą 25-16. 

Po varžybų buvo pakalbinti Raseinių „Lūšis Volley“ komandos žaidėjai 5nr. Rapolas Beržinis sakė: Pradėjome varžybas labai prastai, sunkiai sekėsi priimti varžovų stiprius padavimus, neįvedėme kamuolių, o kai sunkiai priimame, tai ir užpulti priešininkų buvo be šansų, antrąjame sete kažkiek pavyko susitvarkyti su priėmimais, bet vis tiek nepavyko užpulti, neparodėme savo tikrojo žaidimo.

9nr. Ovidijus Vaškevičius pridūrė: Atvykome su labai dideliu noru laimėti, tačiau atrodė, jog tiesiog perdegėme, nepavyko daugelis dalykų, gaila, bet neparodėme sąvojo žaidimo, kitose rungtynėse pažadame susiimti ir jį pademonstruoti.

Taip pat buvo pakalbintas ir Kauno "Marito" žaidėjas 4nr. Darius Tamašauskas. -Džiaugiuosi savo komandos vyrais, turėjome geras varžybas, pademonstravome gražų žaidimą, labai sėkmingai treneris darė keitimus bei pavyko visiems 12 žaidėjų išbegti į aikštelę, atvykome į varžybas nusiteikę laimėti, ką ir padarėme, dėkojame varžovams už puikią kova.

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 6652

Komentarai