Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vilniaus universitetas vs Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 (3:1)

Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos pusfinalyje Vilniaus universitetas laimėjo prieš Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 ir keliauja į Didįjį finalą

Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos pusfinalyje Vilniaus universitetas laimėjo prieš Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 ir keliauja į Didįjį finalą

Š.m. balandžio 17d., Kauno RIO sporto arenoje, įvyko „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos pusfinalio rungtynės tarp Kauno „RIO Startas"-2 ir Vilniaus universiteto komandų.

Po atkaklios ir permainingos 4 setų kovos, pergalę šventė - Vilniaus universiteto komanda, rezultatu - 3:1 (24:26, 25:17, 25:20, 25:21).

Nuo pat pirmojo seto pirmųjų taškų užvirė tikra kova tinklinio aikštelėje. Komandos mainėsi rezultatyviomis atakomis, fantastiškai traukė kamuolius gynyboje ir aukojosi dėl kiekvieno taško. Vilniaus universiteto ekipos tinklininkai vis mėgino išsiveržti į priekį bent keliais taškais (6:4), tačiau Kauno „RIO Startas"-2 komanda neleisdavo pabėgti varžovams į priekį ir išlygindavo rezultatą (9:9; 17:17). Tikras trileris vyko seto pabaigoje, abi komandos labai stengėsi laimėti pirmąją rungtynių dalį, tačiau šįkart fortūna nusišypsojo Kauno „RIO Startas"-2 komandos tinklininkams, kurie šventė pergalę pirmąjame sete, rezultatu - 26:24 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo Vilniaus universiteto komandos spurtu (6:2). Vaikinai pralošę pirmąjį setą, į antrąjį atėjo iš naujo nusiteikę kovoti ir žinodami, kad dar nėra viskas prarasta, o tuo tarpu šeimininkai, matyt, per anksti patikėję savo pergale, pradėjo daug klysti, kuo pasinaudoję svečiai iš Vilniaus laimėjo antrąją rungtynių dalį, rezultatu - 17:25 (1:1).

Trečiojoje rungtynių dalyje ir vėl geriau startavo Vilniaus universiteto ekipa (12:7). Šiame sete svečių komandos tinklininkams pavyko sustabdyti puikų varžovų puolimą ir visą setą pirmavo Vilniaus universiteto ekipos tinklininkai (13:10, 21:18). Žaidimas vyko banguotai, tačiau Vilniaus universiteto ekipos tinklininkai išplėšė pergalę ir trečiajame sete, rezultatu - 20:25 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo tikras emocijų pliūpsnis. Nei viena komanda nesugebėjo išsiveržti į priekį daugiau ne dvejais taškais iki pat seto vidurio, tačiau kita komanda iškarto pasivydavo savo varžovus. Visas setas vyko labai aršia kova, bet vis dėl to ant bangos buvę svečiai iš Vilniaus triumfavo ir ketvirtąjame sete, taip išplėšdami fantastišką pergalę, šios dienos rungtynėse, rezultatu - 21:25 (1:3).

Vilniaus universitetas peteko į Didįjį „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos finalą, kuriame rytoj 17:00 val. susitiks su Kelmės „Kelmė“ komanda.

Kauno „RIO Startas"-2 rytoj matysime kovojant Mažajame „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos finale, kuriame 14:00 val. susitiks su Panevėžio sporto centro komanda. 

Puslapis peržiūrėtas: 15621

Komentarai