Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „Marito“ vs Kelmės „Kelmė“ (1:3)

Kelmės “Kelmė“ rezultatu 3:1 įveikė Kauno „Marito“ komandą

Kelmės “Kelmė“ rezultatu 3:1 įveikė Kauno „Marito“ komandą

Gruodžio 12 dieną, 14 valandą, Stulginskio g. 61 įvyko LTF "TOP Sport" Lietuvos vyrų tinklinio I lygos varžybos. Savo jėgų patikrinti susitiko Kelmės “Kelmė” ir Kauno „Marito“ komandos. Po įtemptos kovos, rezultatu 3:1 Kelmės “Kelmė" komanda įveikė savo priešininkus.

Setų rezultatai pasiskirstė tokia tvarka:

I setas 25:19 Kelmės “Kelmė” komandos naudai

II setas 26:28 "Kauno Marito" komanos naudai

III setas 25:23 Kelmės “Kelmė komandos naudai

IV setas 25:16 Kelmės “Kelmė” komandos naudai

Pirmąjį setą sėkmingiau pradėjo Kelmės “Kelmė” komanda. Ji išsiveržė į priekį rezultatu 8:4. Puikiai pradėjusi setą, komanda ir toliau nepaleido žaidimo vadžių iš savo rankų ir net 6 taškų persvara pabaigė setą rezultatu 25:19.

Antrasis varžybų setas prasidėjo lygiosiomis, žaidėjai žaidė taškas į tašką, ore tvyrojo įtampa, kovinga dvasia bei susikaupimas. Žaidėjai nestokojo emocijų. Rezultatui pasiekus 26:25 Kelmės “Kelmė” komandos naudai, komandinį žaidimą ir susikaupimą pademonstravo Kauno "Marito" komanda, kuri pelniusi net tris taškus iš eilės užbaigė šį setą rezultatu 28:26

Trečiasis setas sėkmingesnis buvo Kelmės “Kelmė” komandai. Sėkmingai pradėjusi setą ji išsiveržė į priekį rezultatu 17:10. Kauno "Marito" komandai puikiai spurtavus pavyko prisivyti savo priešininkus ir išlyginti rezultatą iki lygiųjų 23:23. Nepaisant puikaus spurto, Kelmės “Kelmė” komanda pelnė dar du taškus iš eilės ir pergalingai užbaigė šį setą rezultatu 25:23

Ketvirtajame sete trečią kartą iš eilės fortūna nusišypsojo Kelmės “Kelmė” komandai. Vyrukai pademonstravo puikų susižaidimą tarpusavyje ir išsiveržę į priekį net devynių taškų persvara užtikrintai užbaigė šį setą rezultatu 25:16. Buvo gražu stebėti jungėjo Arnoldo Barauskio ir Emilio Bartkaus susižaidimą tarpusavyje. Puikiai pakėlus kamuolį buvo galima išvysti itin tikslų ir stiprų smūgiavimą. 

Po varžybų pavyko pakalbinti vieną Kelmės “Kelmė” komandos žaidėjų. 

-Kaip vertinate šios dienos varžybas?

-Vertinu palankiai, kadangi po sunkios kovos mums pavyko laimėti.

-Kaip manote, kas lėmė jūsų komandos pergalę? Ko pritrūko varžovų komandai?

- Varžovų komandai nepritrūko nieko, jie žaidė savo pajėgumu, padarė viską ką galėjo. Na, o kalbant apie mūsų komandą, manau, jog mūsų pergalę lėmė didesnė patirtis aukšto meistriškumo lygoje, taip pat geri padavimai bei susikaupimas.

 

Puslapis peržiūrėtas: 6566

Komentarai