Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Panevėžio sporto centras vs Raseinių „Lūšis Volley“ (3:2)

Panevėžiečiai po penkių setų kovos palaužė Raseinių ekipą

Panevėžiečiai po penkių setų kovos palaužė Raseinių ekipą

Kovo 20 dieną Panevėžyje vykusiose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse, tarp vietos Panevėžio SC tinklininkų ir svečių iš Raseinių - Raseinių „Lūšis-Volley“ tinklininkų po permainingos penkių setų kovos pergalę pergalę pavyko pasiekti namų šeimininkams - Panevėžio sporto centro tinklininkams.

Prasidėjus pirmajam rungtynių setui Panevėžiečiai atsilikinėjo (6:9), tačiau po to sekė Panevėžiečių 4 taškų spurtas ir rezultatas tapo apylygis, o seto nugalėtojas sprendėsi tik pačioje seto pabaigoje, kurį panevėžiečiai pralaimėjo 23:25 (0:1).

Antrasis rungtynių setas prasidėjo labai apylygiai (7:7), tada Panevėžiečiai surengė 5 taškų spurtą, po to sekė dar 6 taškų spurtas ir Panevėžiečiams pavyko laimėti antrąjį setą 25:13 (1:1).

Trečiajame rungtynių sete iniciatyvą į savo rankas perėmė Raseinių tinklininkai Aurimas Dyglys ir Domantas Elzbergas. Nuo pat seto pradžios Raseinių tinklininkams pavyko išlaikyti trapų pranašumą ir panevėžiečiai privalėjo pripažinti Raseinių pranašumą 19:25 (1:2).

Ketvirtajame sete Raseinių ekipos lyderis Aurimas Dyglys pelnė 6 iš savo 18 taškų, tačiau setą geriau pradėję Panevėžiečiai išlaikė turėtą trapų pranašumą iki seto pabaigos 25:23 (2:2).

Penktąjį ir lemiamą rungtynių setą kur kas geriau pradėjo Panevėžiečiai (8:3), išlaikė pranašumą ir laimėjo rungtynes 15:9 (3:2).

Po rungtynių kalbintas Panevėžio sporto centro komandos treneris Gintautas Stanevičius džiaugėsi pergale:

„Džiugu, kad antrą kartą pavyko nugalėti Raseinių ekipą. Raseinių komanda yra dar labai jauna, tačiau turi puikų „opozitą“ - Aurimą, kuris labiausiai prisideda prie kiekvieno taško. Mūsų komandoje dar yra labai daug taisytinų elementų, kuriuos reikia kuo skubiau šlifuoti, kad pasiekt kuo geresnių rezultatų.“

Po rungtynių kalbintas Raseinių komandos žaidžiantysis treneris Aurimas Dyglys:

„Rungtynių pralaimėjimą nulėmė daug smulkių klaidų padarytų setų pabaigose. Trūko ramybės ir stabilumo puolime, taip pat pritrūkdavo noro žaisti gynyboje. Bet šiaip visumoje labai džiaugiuosi visais komandos nariais, tai mūsų pirmas sezonas, kuris buvo ypatingai sunkus žaidėjų rotacijos atžvilgiu, dėl tam tikrų priežasčių. Žinoma smagu, kad prie labai jaunos komandos prisijungė keletas patyrusių žaidėjų, kurie manau puikiai prisidės atkrintamųjų rungtynių eigoje. Kas liečia varžovus, tai važiavome su ta mintimi, kad rungtynės tikrai nebus lengvos ir reikės daug visų komandos narių pastangų, na bet galiausiai vieni laimi kiti pralaimi, tad su tuo ir sveikinu Panevėžio tinklininkus.

Rungtynių fotogalerija:

Rungtynių vaizdo įrašas
 

Puslapis peržiūrėtas: 9021

Komentarai