Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Sporto fėja (1:3)

Kauno technikos kolegija nusileido „Sporto fėja“ komandai

Kauno technikos kolegija nusileido „Sporto fėja“ komandai

Vasario 21d. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygos rungtynės tarp šeimininkų Kauno technikos kolegijos ir svečių „Sporto fėja“ komandų. Pergalę po keturių setų į savo sąskaita įsirašė vienvaldžiai C lygos lyderiai „Sporto fėja“.

Rungtynes geriau pradėjo šeimininkai Kauno technikos kolegija (11:6), tačiau 6 taškus be atsako pelnę svečiai „Sporto fėja“ ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą savo naudai (11:12), antroje seto pusėje vyko atkakli ir lygi kova (18:18). Kėlinuko pabaigoje pranašumą ir vėl įgyti pavyko aikštelės šeimininkams (22:19), nors „Sporto fėja“ dar bandė gelbėtis iš nepavydėtinos situacijos, pirmajame susitikimo sete stipresni buvo Kauno technikos kolegijos tinklininkai (25:22).

Antrojoje mačo dalyje intrigos buvo mažai Sporto fėjos tinklininkai pirmaujant (6:8), surezgė spurtą 1:10 ir visiškai perėmė iniciatyvą antrajame rungtynių sete (7:18), išsaugoja saugią persvarą svečių komanda išlygino susitikimo rezultatą (13:25).

Trečiajame sete vėl viskas apsivertė aukštyn kojomis ir seto pradžioje pranašumą susikrovė jau aikštelės šeimininkai Kauno technikos kolegija (12:4), didžiąją seto dalį šeimininkai kontroliavo situacija ir neleido savo varžovams priartėti per mažiau, kaip 5 taškus (15:8) (17:11) (20:15). Tačiau kėlinuko pabaigoje rezultatui, esant (22:17), vaizdas aikštelėje pasikeitė kardinaliai, viena sėkminga ataką po kitos rengia „Sporto fėja“ seto pabaigoje spurtavo 1:8 ir laimėjo permaininga trečiąjį rungtynių setą (23:25).

Ketvirtojoje mačo dalyje ir vėl vyko sunkiai prognozuojama kova, pirmoje seto pusėje nei viena komanda nebuvo įgijusi didesnės nei dviejų taškų persvaros, o rezultatas dažnai buvo lygus (10:10) (13:13) (15:15). Nors atrodė, jog kėlinuko pabaigoje ir vėl laukia sunkiai prognozuojama kova (18:18), „Sporto fėja“ dar kartą nepriekaištingai sužaidė seto pabaiga pelnė 7 taškus iš eilės, taip laimėdami ketvirtąją mačo dalį (18:25) ir iškovodami šeštąją pergalę iš tiek pat galimų C lygos pirmenybėse.

Po rungtynių nugalėtojų komandos žaidėjas paklaustas kas padėjo šiandiena pasiekti pergalę sakė:

Manau, kad užtikrinčiau ir geriau sužaistos setų pabaigos, gal neskaitant tik pirmojo, visose kituose setuose ir jų pabaigose sužaisdavome super užsivedę ir darydami mažai klaidų.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 11327

Komentarai