Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „Kelmė“ vs Raseinių „Lūšis Volley“ (3:1)

LTF „TOP Sport“ I lygoje eilinė Kelmės „Kelmė“ pergalė prieš Raseinių „Lušis Volley“

LTF „TOP Sport“ I lygoje eilinė Kelmės „Kelmė“ pergalė prieš Raseinių „Lušis Volley“

Vasario 20d. Kelmės "Kelmė" namuose priėmė svečius iš Raseinių "Lūšis Volley" komandą ir pasielgę nesvetingai neleido svečiams atsirevanšuoti už pralaimėjimą pirmame rate. Kelmė ir šį kartą šventė pergalę rezultatų 3:1 (25:19, 22:25, 25:11, 25:21). 

Šios dienos rungtynės skyrėsi nuo pirmojo rato rungtynių, kuomet raseiniškiai nelabai turėjo ką priešpastatyti labiau patyrusiems varžovams. Šį kartą vyko kur kas atkaklesnės rungtynėse, galbūt išskyrus trečiąjį sete, kituose vyko apylygė kova, bet dažniausiai lemiamuose epizoduose suveikdavo didesnė patirtis šeimininkų gretose kuri pagrinde ir nulėmė galutinį rezultatą.

Kelmei tai jau buvo 4-oji pergalė iš eilės ir jie tvirtai pirmauja čempionate užimdami pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Tuo tarpu Raseinių komanda rikiuojasi trečioje vietoje su trimis pergalėmis ir keturiais pralaimėjimais.

Po rungtynių buvo pakalbintas Kelmės "Kelmė" kapitonas Emilis Bartkus:

Kaip vertinate šios dienos rungtynes?

Varžybos buvo ganėtinai sunkios, pirmą ir antrąjį setą darėme daug savo nereikalingų klaidų, kurios apsunkindavo situaciją. Nuo trečią seto pradėjome žaisti taip, kaip turėtume ir viskas susitvarkė.

Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos?

Varžybose su Raseiniais didelį indėlį pergalės link įnešė Gediminas Guntarskis. Savo patirtimi stipriais smūgiais ir padavimais, geru žaidimu gynyboje labai padėjo. Taip pat, gerai sužaidė ir Tomas Vanagas, kuris demonstruoja stabilų žaidimą kiekvienose varžybose.

Ko tikėjotės iš šiandieninių varžovų prieš rungtynes?

Prieš varžybas tikėjomės aršios kovos, taip ir buvo. Varžovai demonstravo gerą žaidimą, gerai gynėsi, ko pasekoje, dėl kiekvieno taško reikėjo sunkiai dirbti.

Po patirto pralaimėjimo taip pat savo mintimis pasidalino Raseinių "Lušis Volley" komandos žaidžiantis treneris Aurimas Dyglys:

Kaip vertinate šios dienos rungtynes? 

Rungtynes vertinu ganėtinai teigiamai, kadangi komanda tikrai stengėsi kovoti prieš prieš kelmės ekipą, aišku vis dar jaučiasi patirties skirtumas ir gebėjimas išlaikyti ramybę kertiniais momentais, kas mums dar dažnai sudaro problemų.

Kokius uždavinius pavyko realizuoti rungtynėse ir ko pritrūko iki pergalės?

Prieš rungtynes akcentavome, kad reikia sustabdyti kelmiškių pirmą tempą Donatą Andriulį, kuris yra vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų čempionate, tad manau mikro dvikovoje mūsų Gytis pridarė nemažai problemų ir tinkamai atliko savo darbą. O pergalę pasiekti prieš tokią komandą kaip Kelmė vis dar trūksta patirties, juk esame naujokai ir jauniausi lygoje, tad daug dalykų musų komandos nariams ir visai nauja ir nebandyta. Bet tikiu, kad visą tai ištaisys laikas ir nauja patirtis.

Rungtynių vaizdo įrašas
 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 9131

Komentarai