Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Panevėžio sporto centras vs Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 (1:3)

Panevėžiečiams antrą kartą teko pripažinti „RIO-Startas“ ‒ 2 tinklininkų pranašumą

Panevėžiečiams antrą kartą teko pripažinti „RIO-Startas“ ‒ 2 tinklininkų pranašumą

Kovo 21 dieną Panevėžyje vykusiose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse, tarp vietos Panevėžio SC tinklininkų ir svečių iš Kauno - Kauno „RIO-Startas - 2“ tinklininkų po keturių setų kovos pergalę pavyko išsivežti svečiams - Kauno „RIO-Startas“ - 2 tinklininkams. 

Nuo pat rungtynių pradžios komandos keitėsi taškais, rezultatui esant 7:7 kauniečiai spurtavo 4 taškais iš eilės (11:7), po to nors ir panevėžiečiai bandė vytis, tačiau ir vėl sekė kauniečių 4 taškų spurtas ir panevėžiečiai šiame sete neatsilaikė rezultatu 18:25 (0:1).

Antrąjį rungtynių setą geriau pradėjo kauniečiai (1:5), tačiau po to panevėžiečiai pavijo (7:6), o dar vėliau pelnę 5 taškus iš eilės ir aplenkė (16:10) ir taip laimėjo antrąjį setą rezultatu 25:18 (1:1).

Trečiasis rungtynių setas prasidėjo ir tęsėsi taškas į tašką iki pat rungtynių pabaigos, o seto nugalėtojas sprendėsi tik paskutinėse atakose, kurias geriau sužaidė Kauno „RIO-Startas - 2“ tinklininkai ir laimėjo trečiąjį setą rezultatu 23:25 (1:2).

Rungtynių nugalėtojas paaiškėjo ketvirtame sete, kurį kauniečiai pradėjo (3:0), po to panevėžiečiai iš karto atsakė keturiais taškais paeiliui. Dar kartą kauniečiams pelnius po 4 taškus paeiliui panevėžiečiai nebe pajėgė prisivyti varžovų ir taip pralošė ketvirtąjį setą rezultatu 17:25 ir rungtynes 1:3.

Po rungtynių kalbintas Kauno „RIO-Startas“ treneris Gilbertas Kerpė:

„Šiuo metu su komanda esame gan sunkiame periode, nemažai žaidėjų gavo traumas, kai kuriems žaidėjams teko net pakeist poziciją, teko net pačiam pasijungti ir tapti jungiančiu. Manau jog pergalę ir lėmė tai, jog nebuvo žaidėjams kur trauktis, žaidėme praktiškai be keitimų, todėl žaidėjai žaidė laisviau, ganėtinai gerai išpildė tam tikrus dalykus. Prieš varžovus buvome laimėję ir pirmame rate, atsižvelgiant į tai turėjome gan neblogą pasitikėjimą, nebijojome rungtynių ir tai davė laisvės.“

Po rungtynių kalbintas Panevėžio sporto centro tinklinio treneris Gintautas Stanevičius:

„Šiandien buvome visai neatpažįstama komanda, visiškai nesusitvarkėme gynyboje, darėme labai daug klaidų. Žaidėjai nesusitvarkė patys su savimi, emocijos užvaldė žaidėjus, dėl ko ir pasipylė klaidos. Kauno komanda labai gerai sužaidė gynyboje, traukė visus kamuolius ir juos vertė taškais.“

Rungtynių vaizdo įrašas

Puslapis peržiūrėtas: 8943

Komentarai