Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Glaskek ‒ NUTPA (3:1)

Blokada šventė pergalę prieš Glaskek – NUTPA komandą.

Blokada šventė pergalę prieš Glaskek – NUTPA komandą.

Sausio 24d. 20:00val Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės tarp Blokados ir Glaskek – NUTPA ekipų. Pergalę po keturių setų kovos šventė Blokados ekipa.

Susitikimą sėkmingiau pradėjo Glaskek – NUTPA (2:6), tačiau aikštelės šeimininkai greitai ištirpdė turėtą deficitą ir išsiveržė į priekį (7:9). Antroje seto pusėje Blokados komanda turėjo 2 taškų pranašumą (18:16). Sėkmingai seto pabaiga sužaidę aikštelės šeimininkai laimėjo pirmąją rungtynių dalį (25:19).

Antrąjį kėlinuką ir vėl sėkmingiau pradėjo svečių Glaskek – NUTPA komanda (6:9). Tačiau aikštelės šeimininkai ir vėl greitai atstatė pusiausvyrą (12:12). Antrąją seto puse sėkmingiau šį sykį sužaidė jau svečiai, kurie išlygino mačo rezultatą (23:25).

Trečiojoje rungtynių dalyje ir vėl geriau startavo Glaskek – NUTPA (4:8), tačiau tuomet aikštelės šeimininkai laimėjo atkarpą, net 14:1 ir atrodė, jog užtikrintai kontroliuoja situacija trečiajame sete. Rezultatui esant (22:13) savo spurtą 1:10 atliko jau svečių komanda ir rezultatas tapo lygus (23:23), bet sėkmingiau seto pabaiga sužaidę „Blokada“ laimėjo permainingą trečiąją mačo dalį (26:24).

Ketvirtojoje susitikimo dalyje geriau šį sykį startavo jau Blokados komanda (8:4), bet svečių komandai pavyko stabilizuoti situacija (14:14) ir išsiveržti į priekį (14:17), tačiau tuomet lemiamą atkarpą sužaidę Blokados tinklininkai pelnė 8 taškus iš eilės (22:17) ir turėtos persvaros neišvaistė, taip švęsdami penktą pergalę B lygoje.

Po rungtynių vienas iš Blokados komandos žaidėjų sakė:

Jog pagrindiniai pergalės akcentai buvo koncentracija ir susikaupimas.

 

Puslapis peržiūrėtas: 8216

Komentarai