Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sporto universitetas vs Vilniaus universitetas (3:0)

Lietuvos sporto universitetas iškovojo pergalę prieš Vilniaus universitetą

Lietuvos sporto universitetas iškovojo pergalę prieš Vilniaus universitetą

Šiandien, Gruodžio 6 d., NSTL moterų lygoje susitiko Lietuvos sporto universitetas ir Vilniaus universitetas ir po trijų setų kovos, šeimininkės šventė pergalę, rezultatu 3:0 (25:15, 25:18, 25:21).

Rungtynėse nuo pat pradžių į priekį išsiveržė LSU studentės (11:4), nors svečių komanda seto eigoje šiek tiek sušvelnino deficitą (12:16), užtikrintai situaciją kontroliavusios aikštelės šeimininkės užtikrintai laimėjo pirmąją mačo dalį (25:15). 

Nors antrasis setas prasidėjo lygiai (6:6); (8:8), seto eigoje LSU ir vėl sužaidė geresnę atkarpą ir pabėgo į priekį (16:10), bei neprisileidusios varžovių arčiau be didesnių sunkumų laimėjo ir antrąją rungtynių dalį (25:18). 

Paskutinės rungtynių dalies startas priminė antrąjį setą (5:5);(8:8). Tiesa šį kartą svečių ekipa sužaidė kiek sėkmingesnę atkarpą (9:14), bet greitai atsigavusios LSU sušvelnino rezultatą (14:16), o tuomet laimėjusios atkarpą 8:3 ir vėl perėmė seto kontrolę į savo rankas (22:19), bei galiausiai laimėjo ir trečiąjį setą (25:21).

Nugalėtojų gretose sublizgėjo Gerda Grudzinskaitė 17 tašku, viešnioms iš Vilniaus Jekaterina Kovalskaja pelnė 8 taškus.

LSU kartu su KTU komanda turnyrinėje lentelėje dalinasi 1-2 vietas, tuo tarpu VU su viena pergale ir vienu pralaimėjimu 3 vietoje.

Po rungtynių pakalbinta buvo LSU komandos trenerė - Jolanta Simanavičienė.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Smagu iškovoti pergalę prieš labai stiprią komandą. Mums labai padėjo Gerda ir Rugilė. Sužaidėme visai neblogai, bet vis dar darome daug klaidų ir norisi gludinti savo žaidimą, bet tai vyks sezono eigoje. Dėkojam varžovėm už kovą ir parodytas mums mūsų pačių klaidas, prie kurių reikės padirbėti treniruotėse.
 

Puslapis peržiūrėtas: 3632

Komentarai