Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Dobilas (1:3)

Po atkaklių varžybų, ,,Dobilo'' pergalė prieš ,,Sporto fėją''

Po atkaklių varžybų, ,,Dobilo'' pergalė prieš ,,Sporto fėją''

Gruodžio 19 dieną, KTPMC salėje vykusiose ''B'' lygos grupinėse varžybose jėgas surėmė ,,Sporto fėjos'' ir ,,Dobilo'' tinklininkai. Po audringos kovos, pergalę išplėšė ,,Dobilas'', rezultatu 1:3.


Pirmajame žaidimo etape ,,Dobilo‘‘ komanda buvo itin aktyvi gynyboje, į kurią įsitraukė beveik visi komandos žaidėjai. Tuo tarpu ryžtingai nusiteikusi ,,Sporto fėja‘‘ gan nesunkiai rinko taškus, kuriuos dar papildė ,,Dobilo‘‘ klaidos. Setas baigėsi užtikrintu ,,Sporto fėjos‘‘ rezultatu – 25:19.


Sekančiame sete įnirtingai kovojo tiek viena, tiek kita komanda. Žaidimo rezultatai buvo apylygiai (rez.: 7:7; 17:17), tačiau ties seto viduriu žaidimas pakrypo ,,Sporto fėjai‘‘ nepalankia linkme – ekipoje ėmė gausėti daromų klaidų skaičius, o ,,Dobilas‘‘ įgavęs pagreitį nenumaldomai didino taškų skirtumą. Pastarajai pavyko spurtuoti aštuonių taškų atkarpą ir pergalingai užbaigti kėlinį – 17:25.


Trečiasis setas mažai kuo skyrėsi nuo antrojo. ,,Dobilui‘‘ puikiai sekėsi atremti ,,Sporto fėjos‘‘ rengiamas atakas. Nors salėje ir aidėjo ,,Sporto fėjos‘‘ palaikymo bei vienas kito padrąsinimo šūksniai, tačiau komandai nepavyko sumažinti klaidų. Tad dar vienas kėlinio laimėjimas priklausė ,,Dobilui‘‘ – 14:25.

Ketvirtajame komandos viena kitai nepasidavė. Stiprūs puolamieji smūgiai ir blokuoti mušimai vyravo abejose aikštelės pusėse. Rezultatai skirstėsi tolygiai iki pat paskutiniųjų žaidimo minučių. Lemiami taškai krito ,,Dobilo‘‘ komandai (25:27), kuriai šio vakaro rungtynėse pavyko nugalėti rezultatu 1:3.

Komandos šio vakaro rungtynėse kovojo dėl patekimo į į didžiąją arba mažąją taurę. Tad po šių varžybų paaiškėjo, jog ,,Dobilas'' išeina į kitą etapą dėl didžiosios taurės. Esmiraldas Sliežauskas sveikina varžovus su pergale. O ,,Sporto fėja'' pernelyg nenusimena ir kaip teigia - ,, jei pralošėme, reiškiasi mūsų vieta mažojoje taurėje ''. :)


Po rungtynių kalbintas komandos nugalėtojos vienas iš žaidėjų - Artūras Daujotas, komentavo: ,,Rungtynes pradėjome labai susikaustę, turėjome mažai treniruočių. Komandoje turime du jungiančius, kurie dažniausiai kiekvienose varžybose keičiasi, dėl to, keičiasi ir mūsų puolimas. Pirmą setą pradėjome gerai, bet tada varžovai viską ''perlaužė'' į kitą pusę. Toliau bandėme grįžti į tikrąjį žaidimą, ką antrajame sete ir pavyko padaryti. Apšilome, pradėjome jausti žaidimą, susikaupėme. Sužaidėme gynyboje, to pasekoje, matome ir galutinį rezultatą. O varžovams dėkojame už puikias varžybas bei lauksime jų Jonavoje, antrame žaidimo rate. :) ''

 

Puslapis peržiūrėtas: 4051

Komentarai