Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KAUNO NTI-PN vs ASU (0:3)

"ASU" nerado pasipriešinimo ir įveikė"Kauno NTI-PN" komandą

"ASU" nerado pasipriešinimo ir įveikė"Kauno NTI-PN" komandą

Vasario 10d. (sekmadienį) Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriaus sporto salėje susitiko dvi skirtingo pajėgumo ekipos, tai "Kauno NTI-PN" (šeimininkai) ir "ASU" (svečiai). Viso susitikmo metu "ASU" tvirtai laikė vadžias savo rankose ir "Kauno NTI-PN" net negalėjo pagalvoti apie pergalę, paskutiniame sete svečiai dar atsipalaidavo ir išbandė kiek tolimesnių smūgių, taip pasidarydami sau treniruotės pobūdžio rungtynes. Galutinis rezultatas (0:3).

Pirmasis setas prasidėjo (0:11) svečių komandos atkarpa po kurios jau buvo aišku, kad šiame susitikime gali užtekti ir trijų setų. "ASU" tiesiog bombardavo šeimininkus, kurie dažniausiai nepaimdavo kamuolio po varžovų padavimų arba jei tai ir pavykdavo padaryti, sekančiu smūgiu svečiai pasimdavo tašką. Atrodė, jog "Kauno NTI-PN" nelabai buvo nusiteikę rungtynėms. "ASU" nemažino apsukų ir iškovojo pirmojo seto pergalę rezultatu (10:25).

Antrasis setas nedaug kuo skyrėsi nuo pastarojo, tik tiek, kad šeimininkai surinko viso labo 6 taškus. Jie savo pastangomis pelnė tik du taškus, likę keturi po varžovų klaidų. Apskritai visame žaidime "Kauno NTI-PN" komandai pavyko pelnyti 8 taškus iš 29, o tai reiškia, kad kiti 21 buvo "dovanėlės" iš jų varžovų. Matėsi, kad "ASU" nenorėjo pratęsti rungtynių ir per daug neatsipalaidavo bei nesistengė sumenkinti varžovų, jiems pasidavinėjant. Negalima sakyti, kad šeimininkai nekovojo, tačiau jiems faktiškai nesisekė niekas, daug klaidų, mažai taškų, ir sunkiai sekdavosi traukti varžovų kamuolius, (6:25).

Trečiasis setas jau buvo kiek įdomesnis, kadangi šeimininkai sugebėjo pelnyti 13 taškų, nors to ir neužteko setui laimėti, bet tai buvo daugiausiai, ką jiems šiose rungtynėse pavyko padaryti. Didesnės intrigos čia nesulaukėme, bet seto rezultatas sako, kad kova nevyko į "vienus vartus". Pats susitikimas baigėsi disciplinuotai, be emocijų, viena komanda džiaugėsi pergale, kita suprato, kad varžovai šiandien buvo pajėgesni, seto rezultatas (13:25), o galutinis (0:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos žaidėjas Mindaugas Kinderis nebuvo itin kalbus ir tiesiog pasakė :

"Rungtynės buvo sunkios, varžovai yra padarę pažangą, nesvarbu, kad rezultatas to neatspindi."

"Kauno NTI-PN" : Edvinas Sivkovas (5), Viktoras Kamenovskis (1), Gražvydas Gaubys (1)

"ASU" : Sigitas Labanauskas (16), Albertas Maskaliūnas (9), Mindaugas Kinderis (8)

Puslapis peržiūrėtas: 1685

Komentarai