Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM vs ASU (1:3)

"ASU" pergalė prieš "KCSM"

"ASU" pergalė prieš "KCSM"

Kovo 13 dieną, trečiadienį, Kauno Centro sporto mokykloje įvyko KTML "C" lygos vyrų rungtynės, kuriose susitiko "KCSM“ žaidę šeimininkų teisėmis ir "ASU“ - svečiai. Po inirtingos ir permainingos kovos pergale džiaugėsi Aleksandro Stulginskio universiteto tinklininkai 3:1.

Rungtynės prasidėjo “KCSM“ padavimu, bet pirmuosius taškus pelnė „ASU“. Jaunųjų tinklininkų komandoje puikiai žaidė kėlėjas Ž. Miknius ir puolėjas P. Znaidauskas, kurių dėka komanda parodė, kad moka užpulti. Tuo tarpu „ASU“ darė nemažai savų klaidų. Viso seto metu viena koja priekyje buvo šeimininkai, nors partijos pabaiga buvo intriguojanti 25:25. Geriau sužaidę gynyboje ir puolime „KCSM“ laimi pirmąjį setą 28:26.

Antroji žaidimo dalis buvo taip pat atkakli. Šeimininkai rodė kovingumą 7:4, tačiau svečių ekipa nenusileido ir neleido pabėgti didesniu taškų skirtumu, o atvirkščiai išlygino ir persvėrė rezultatą 13:15. Norėdami atsiimti už pirmąjį setą toliau „ASU“ tinklininkai žaidė be klaidų ir laimėjo šią partiją 25:21. 1:1.

Trečiame sete atkaklesnė kova vyko tik iki partijos vidurio 4:3 ; 8:5 ; 8:9 ; 11:12. Vėliau Aleksandro Stulginskio universiteto žaidėjai „pagavę“ žaidimo ritmą didino savo pranašumą ir užtikrintai laimėjo setą 25:17 taip išsiverždami serijos rezultatu 2:1.

Paskutinis setas prasidėjo 4:10, tačiau „KCSM“ įrodė, kad nuleisti rankų nežada ir rezultatą tuoj pat išlygino 10:10. „ASU“ supratę jog negalima atsipalaiduoti neleido šeimininkams išsiveržti į priekį ir perimti iniciatyvos atsakė 4:0, vėliau tempo nemažino ir šią žaidimo dalį užbaigė 25:16, o rungtynes 3:1.

Po rungtynių „KCSM“ komandos trenerė R. Skorupskienė neslėpė nusivylimo ir apie varžybas kalbėjo: „komanda žaidė tik pusantro seto, trūksta drausmės ir tvarkos“.

„ASU“ kapitonas M. Kinderis: „varžybos buvo sunkios, pradžioje buvom labai atsipalaidavę, neįvertinome varžovų, palyginus su pirmu ratu jie žaidė labai gerai, pasisekė, kad laimėjom“.

Puslapis peržiūrėtas: 1286

Komentarai