Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KAUNO TMC (1:3)

"Kauno TMC" pusfinalį pradėjo pergalingai

"Kauno TMC" pusfinalį pradėjo pergalingai

 Balandžio 15 dieną, 19.00 val., "A.Stulginskio" universiteto sporto salėje, susitiko "C" lygos komandos "ASU" (šeimininkai) ir "Kauno TMC" (svečiai). Buvo žaidžiamos pirmosios rungtynės dėl patekimo į lygos finalą (kova vyks iki 2 pergalių). Pirmuosius du setus gana lengvai laimėjo svečiai, kurių žaidimas vėliau išsiderino ir trečiame sete atsitiesę "ASU" žaidėjai pasiekė triuškinamą pergalę. Lemiamas buvo ketvirtasis setas kuriame abi komandos turėjo panašias galimybes iškovoti pergalę. Vistik šį vakarą sėkmė buvo "Kauno TMC" tinklininkų pusėje, kurie ir laimėjo rungtynes rezultatu 1:3.

Rungtynių pradžia buvo banguota, bet lygus žaidimas išsilaikė visą laiką. Abi komandos stebėtinai dažnai klydo net ir paprastose situacijose. Vistik setui įpusėjus ėmė ryškėti svečių pranašumas, "Kauno TMC" demonstravo kokybiškesnį žaidimą, tinklininkai geriau vienas kitą suprato ir tai leido pasiekti nedidelį pranašumą, kuris garantavo pirmąją pergalę. Setas baigėsi rezultatu 21:25.

Antrasis setas klostėsi labai panašiai. "ASU" ir toliau neišvengė klaidų ir taip padovanojo ne vieną tašką savo priešininkams. Nors neblizgėjo ir svečių žaidimas, bet kelių sėkmingesnių epizodų užteko, jog skirtumas išaugtų. Seto pabaigoje "Kauno TMC" vėl atsidūrė palankesnėje situacijoje ir pasiekė antrąją pergalę, laimėdami rezultatu 21:25.

Trečiame sete svečiai atliko keletą keitimų, leido į aikštelę iki šiol ant suolelio sėdėjusius tinklininkus. Pasikeitusi komandos sudėtis ir atsipalaidavimas visiškai sugriovė iki šiol buvusį gana darnų "Kauno TMC" komandos žaidimą, o tuo pasinaudoję varžovai greitai ėmė tolti. Skirtumas augo tiesiog žaibiškai ir svečiai negalėjo nieko padaryti prieš užsivedusius "ASU" žaidėjus. Labai galingai sužaidę šį setą "ASU" komandos nariai pasiekė pergalę rezultatu 25:14.

Nenuleidę rankų ketvirtame sete šeimininkai pratęsė savo puikų pasirodymą. Tačiau ir jų varžovai dabar atrodė susikaupę, bei neketino leingvai atiduoti pergalės. Atkakli kova taškas į tašką tęsėsi iki pat seto pabaigos. O lemiamoje atkarpoje abi komandos tiesiog neįtikėtinai dažnai ėmė klysti. Nervingomis paskutinėmis minutėmis sėkmė šypsojosi svečiams, kurie sugebėjo palaužti veržovus, bei laimėti šį setą rezultatu 23:25.

"Kauno TMC" komandos treneris V.Gubanovas po rungtynių kalbėjo labai trumpai: "buvo dramatiškos rungtynės, nes abi komandos žaidė nepilnu sąstatu".

"ASU": M.Kinderis 15, S.Labanauskas 10, E.Žibaitis 8, J.Gaučas 23 rez. perdavimai.

"Kauno TMC": E.Dacys 14, A.Tamkus 13, V.Ruselevičius 9, V.Gubanovas 17 rez. perdavimų.

Puslapis peržiūrėtas: 1635

Komentarai