Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KAUNO TMC vs ASU (1:3)

"ASU" nesunkiai įveikė "Kauno TMC"

"ASU" nesunkiai įveikė "Kauno TMC"

 

Balandžio 18 dieną, 19.00 val., „A.Stulginskio“ universiteto sporto salėje, susitiko „C“ lygos komandos „Kauno TMC“ (šį kartą jie žaidė šeimininkų statusu) ir „ASU“ (svečiai). Buvo žaidžiamos antrosios pusfinalio rungtynės tarp šių komandų (kovoje iki 2 pergalių 1:0 pirmavo “Kauno TMC”). Šį vakarą „ASU“ komandai vadovauti jau galėjo treneris A.Gavorka ir tai turėjo didelės įtakos jų žaidimui. Vos vieną setą laimėję „Kauno TMC“ žaidėjai šį vakarą pasipriešinti rimčiau nesugebėjo, o rungtynės baigėsi rezultatu 1:3.

Jau pačioje rungtynių pradžioje „ASU“ žaidėjai atrodė daug labiau susikaupę, tinklininkai nedarė pirmame susitikime matytų klaidų, o darnus komandinis žaidimas leido greitai atitrūkti. „Kauno TMC“ ekipai sekėsi daug sunkiau, klaidos, bei neišnaudotos progos paskandino komandą, o pirmąjį setą užtikrintai laimėjo „ASU“, rezultatu 14:25.

Antrame sete kova vyko panašiai, bet šį kartą „ASU“ žaidėjams jau nepavyko atitrūkti ir setui įpusėjus „Kauno TMC“ pradėjo tolti. Skirtumas sparčiai augo ir dabar jau aikštelėje dominavo šeimininkai, kurie pademonstravo puikų puolimą, bei laimėjo setą rezultatu 25:17.

Trečiame sete „ASU“ įjungė aukštesnę pavarą ir vėl staigiai nutolo. „Kauno TMC“ komandos žaidėjai niekaip nesusikalbėjo tarpusavyje, padarė ne vieną apmaudžią klaidą ir paleido varžovus toli į priekį (10:20). Tačiau tuo momentu „ASU“ ekipa aiškiai atsipalaidavo, žaidėjai per anksti patikėjo pergale ir vos išsaugojo pranašumą savo pusėje. Setas baigėsi rezultatu 20:25.

Lemiamas buvo ketvirtasi ssetas.“ASU” komanda ir vėl greitai tolo, o varžovų žaidimas setui įpusėjus visiškai subyrėjo. Nors paskutinėmis atakomis jiems pavyko kiek sumažinti atsilikimą, bet tai neišgelbėjo komandos. Setas baigėsi rezultatu 16:25.

“ASU” komandosžaidėjo M.Kinderio komentaras: „šiandien buvome labiau susikaupę, nei pirmame susitikime, o laimėti turbūt padėjo ir sėkmė“.

"Kauno TMC": E.Dacys 11, V.Knystautas 9, V.Ruselevičius 7.

"ASU": S.Labanauskas 20, A.Maskaliūnas 10, E.Žibaitis 8, J.Gaučas 28 rez. perdavimai.

 

Puslapis peržiūrėtas: 1634

Komentarai