Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KAUNO SRC vs ASU (3:1)

Kauno SRC palaužė ASU komandą

Kauno SRC palaužė ASU komandą

 Lapkričio 28 d. Kauno statybininkų rengimo centro sporto salėje jėgas išbandė C lygos  Kauno SRC ir ASU tinklininkų komandos. Rungtynės rezultatu 3:1 baigėsi Kauno SRC ekipos naudai.

Pirmas setas prasidėjo atkaklioje kovoje, komandos ryžtingai varžėsi dėl kiekvieno taško. Pradžiodje seto rungtynės vyko taškas į tašką. Tačiau po rezultatyvių atakų 12:7 į priekį išsiveržė ASU tinklininkai. Kauno SRC ekipai pavyko šiek tiek sušvelninti rezultatą 15:18. Tačiau iki seto pabaigos pranašesnė buvo ASU komanda, kuri 25:22 laimėjo setą.

Nuo antro seto pradžios Kauno SRC žaidėjai rezultatyviomis atakomis persvėrę rezultatą  7:2 įrodė savo komandos pranašumą iki šio seto pabaigos. Kad ir kaip bandydami sušvelninti rezultatą ASU tinklininkams pavyti varžovų nepavyko. Setas baigėsi 25:21 Kauno SRC žaidėjų naudai.

Trečiame sete vėl rezultayvesni ir pranašesni buvo Kauno SRC tinklininkai. Viduryje seto išsiveržę į priekį 14:5 neleido ASU tinklininkams priartėti. Ypatingai stipriais smūgiais šiame sete pasižymėjo G. Laurinavičius ir M. Karpavičius. Setą 25:14 laimėjo Kauno SRC tinklininkai.

Iki ketvirto seto vudurio tai viena, tai kita komanda išsiverždavo į priekį. Tačiau seto viduryje 19:15 į priekį išsiveržė Kauno SRC tinklininkai, kurie iki seto pabaigos išlaikė pranašumą savo rankose. Setas baigėsi 25:21 Kauno SRC ekipos naudai

Puslapis peržiūrėtas: 1045

Komentarai