Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KAUNO TMC (3:0)

"ASU" komanda pasiekė įtikinamą pergalę

"ASU" komanda pasiekė įtikinamą pergalę

Vasario 18 dieną, 18.45 val., "A.Stulginskio" universiteto sporto salėje, susitiko "C" lygos komandos "ASU" (šeimininkai) ir "Kauno TMC". "ASU" tinklininkai pratęsė puikų universtiteo pasirodymą šį vakarą, po merginų pergalės iškarto į aikštelę žengė vyrų ekipos. Rungtynės nebuvo labai lengvos abiems komandoms, bet ryškiau pasipriešinti svečiai sugebėjo tik antrąjame sete. "ASU" tinkilininkai pademonstravę tikslų komandinį žaidimą laimėjo rungtynes rezultatu 3:0.

Į aikštelę abi komandos žengė susikaupusios ir jau nuo pirmųjų atakų ėmė įrodinėti, kad šiandien laukia atkakli ir įdomi kova. Ilgą laiką nebuvo galima nuspėti kuri komanda šį kartą stipresnė, nes žaidimas vyko taškas į tašką. Vistik primieji į priekį pabėgo šeimininkai, kurie išvengė didelio klaidų skaičiaus ir darniu puolimu pasiekė gan solidų pranašumą, kuris leido pasiekti pirmąją pergalę, rezultatu 25:16.

Antrasis setas buvo atkaklesnis. Lygus žaidimas tęsė iki pat seto pabaigos, o komandos žaidė išies pasiaukojančiai. Nugalėtojai nepaaiškėjo net komandoms surinkus po 25 taškus, tad viskas sprendėsi paskutinėmis atakomis. Šį kartą sėkmė šypsojosi "ASU" komandai, kuri ir pasiekė antrą pergalę rezultatu 27:25 .

Trečiame sete "Kauno TMC" neketino nuleisti rankų ir stojo į žūtbutinę kovą. Abi komandos keitėsi sėkmingomis atakomis, o žaidimas ir vėl vyko taškas į tašką. Vistik esant rezultatui 11:11, svečių komanda subyrėjo. "ASU" pelnė vienuolika taškų iš eilės ir taip nulėmė netik šio seto, bet ir rungtynių rezultatą. Trečiasis setas baigėsi rezultatu 25:17.

Po rungtynių "ASU" komandos žaidėjas M.Kinderis kalbėjo trumpai: "varžovai yra tikrai labai stiprūs, o rungtynės buvo sunkios, bet svarbiausia pasiekėme pergalę".

"ASU": S.Labanauskas 19, M.Kinderis 16, J.Gaučas 30 rez. perdavimų.

"Kauno TMC": E.Dacys 11, V.Ruselevič 7, V.Gubanovas 18 rez. perdavimų.

Puslapis peržiūrėtas: 1280

Komentarai