Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU – 22 vs Kur septintas (2:3)

“Kur septintas” komanda nugalėjo “LSU -22”

“Kur septintas” komanda nugalėjo “LSU -22”

 Lapkričio 28d. 20:30val. LSU sporto salėje susitiko šeimininkai “LSU - 22” su svečiais “Kur septintas”. Po įnirtingos 5 setų kovos varžybas laimėjo svečiai “Kur septintas” rezultatu - 3:2.

Pirmame sete aikštelės šeimininkai į aikštelę žengė su dideliu užsivedimu ir įsiveržę į priekį laimėjo setą rezultatu - 25:17 (1:0).

Antrame sete svečių komanda “Kur septintas” nenusileido šeimininkams ir buvo labai arti pergalės, tuo metu rezultatas buvo 14:23 svečiu naudai, tačiau tą akimirką komanda “LSU - 22” atkovojo kamuolį ir nugalėjo rezultatu - 26:24 (2:0).

 

Trečiame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis ir svečių komanda susikaupė, o šeimininkų komanda galbūt per daug atsipalaidavo, todėl šį setą laimėjo komanda “Kur septintas” rezultatu - 18:25

 

Ketvirto ir pentko setų situacijos klostėsi labai panašiai, taškai buvo pelnyti tolygiai, nei viena komanda nebuvo atsiplėšusi nuo priešininku, tačiau šį vakarą svečių komanda “Kur septintas” buvo stipresnė ir laimėjo prieš “LSU - 22” rezultatu 3:2.

 

Po varžybų pakalbintas nugalėtojų komandos kapitonas pasakė: “Labai geros varžybos, komanda sužaidė taip kaip tikėjaus, viskas buvo labai puiku”. 

Puslapis peržiūrėtas: 5353

Komentarai