Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs KMAIK (3:0)

"ASU" įrodė savo pranašumą prieš "KMAIK"

"ASU" įrodė savo pranašumą prieš "KMAIK"

Vasario 11 dieną, 18.45 val., "A.Stulginskio" universiteto sporto salėje, susitiko "C" lygos komandos "ASU" ir svečiai - "KMAIK". Pirmąjį setą lengvai laimėję šeimininkai sulaukė kiek stipresnio pasipriešinimo antrajame, o trečiasis setas buvo pats atkakliausias. Vistik iniciatyvos iš savo rankų nepaleidę "ASU" tinklininkai pasiekė užtikrintą pergalę, rezultatu 3:0.

Pirmame sete nieko nelaukdami į priekį nutolo šeimininkai, kurie nesunkiai pasiekė septynių taškų pranašumą ir net neketino sustoti. "KMAIK" komandos žaidėjai atrodė šiek tiek pasimetę, dažnai klydo net ir paprastose situacijose. Pirmasis setas baigėsi užtiktinta ir lengva "ASU" tinklininkų pergale, rezultatu 25:14.

Antrasis setas vyko panašiai, tik šį kartą skirtumas nebeaugo taip sparčiai ir "ASU" žaidėjams niekaip nepavyko pasiekti saugaus pranašumo. Dabar jau abi komandos pasižymėjo dažnomis klaidomis, o atakos trukdavo labai neilgai. Tačiau ir vėl tikslesnis ir ramesnis žaidimas pergalę pasiekti leido "ASU" komandai, rezultatu 25:18.

Trečiasis setas buvo pats atkakliausias ir gražiausias šį vakarą. "KMAIK" pagaliau sugebėjo garbingai priešintis ir netgi ilgą laiką su varžovais žaidė taškas į tašką. Seto pabaigoje abi komandos turėjo panašius šansus kovoti dėl pergalės. Vistik "ASU" sugebėjo įrodyti, kad laimėti pirmieji laimėti setai nebuvo atsitiktinumas ir sugebėjo laimėti lemiamą setą rezultatu 25:21.

"ASU" komandos treneris ir žaidėjas M.Kinderis po pergalės kalbėjo: "rungtynės tikrai nebuvo lengvos nors pirmuosius setus laimėjome užtikrintai, bet ketvirtame sunkią pergalę pasiekti padėjo turbūt didesnė mūsų ištvermė".

"ASU": M.Kinderis 12, A.Maskaliūnas 10, J.Gaučas 28 rez. perdavimai.

"KMAIK": P.Černeckis 7, E.Berneckis 6, V.Žyla 6.

Puslapis peržiūrėtas: 1444

Komentarai