Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VITAMEDA vs ASU (1:3)

"ASU" po keturių setų palaužė "Vitamedą"

"ASU" po keturių setų palaužė "Vitamedą"

 Vasario 4d. Kauno SRC sporto salėje įvyko KTML C lygos rungtynės tarp šeimininkų „Vitameda“ ir svečių „ASU“. Nors svečiai pirmąjį setą laimėjo triuškinančiu rezultatu, bet rungtynių eigoje turėjo nemažai paprakaituoti dėl pergalės. Akivaizdžiai tobulėjanti „Vitamedos“ komanda rodo, kad ateityje bus stiprus varžovas. Tačiau šiandien buvo stipresni „ASU“ tinklininkai demonstravę komandinį žaidimą ir laimėję rungtynes 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo šeimininkų padavimu. Nors jie ir pirmieji pelnė taškus, tačiau netrukus atsidūrė labai didelėje duobėje, nes skirtumas tarp komandų buvo 8 taškai (2:10). Šeimininkai nerado savo žaidimo, daug klydo. Tuo tarpu „ASU“ stabiliai gerai rungtyniavę laimėjo šį kėlinuką 8:25.

Antrajame sete žaidimas pasikeitė. Atsibudusi „Vitamedos“ ekipa pradėjo aktyviai atakuoti. Sėkmingai sužaidę porą atkarpų šeimininkai buvo priekyje 8:3. Bet šiuo pranašumu pasidžiaugė neilgai. Netrukus svečiai pademonstravo savo meistriškumą ir puikiai susižaidę laimėjo atkarpą 2:14. „Vitameda“ nespėjo su tokiu priešininkų tempu ir jiems rezultato išlyginti nebepavyko. Šeimininkai suklydo 10 kartų, o varžovai 5. Po kėlinuko 18:25.

Trečiasis setas buvo dar įtemptesnis. Čia intriga buvo kėlinuką. „Vitamedos“ žaidėjai nenuleido rankų ir parodė kovotojų charakterį. Seto pirmoje pusėje įsiveržė į priekį 9:5. Susikoncentravę į žaidimą šeimininkai nepaleido iniciatyvos ir puikiai ginęsi atitrūko net 11 taškų (23:12). Nors atrodė, kad kėlinuko pabaiga aiški, „ASU“ pavyko laimėti atkarpą 0:7 ir priartėti prie varžovų. Atsiradusią intriga „Vitameda“ užgesino per porą atakų ir laimėjo šį setą 25:20. Šeimininkams nesutrukdė laimėti net 12 jų padarytų klaidų.

Ketvirtasis setas buvo lemiamas. Lyderis tapo aiškus setui einant į antrą pusę. „ASU“ susikrovė saugų 7 taškų pranašumą(9:16). „Vitameda“ susitvarkė su klaidom ir šiame sete klydo tik 5 kartus, bet jie pametė savo žaidimo tempą, jų atakos pradėjo strigti. Gerai susižaidę svečių žaidėjai nepaliko šansų priešininkams ir įtikinamu 6 taškų skirtumu laimėjo ir ketvirtąjį setą. Po kėlinuko 19:25.

Po rungtynių „Vitameda“ žaidėjas Darius Baltrušaitis sakė: „Daug klydom, kaip visada. Dar vis treniruojamės, mokinamės. Bet po truputį tobulėjam, šiandien pavyko vieną setą išlošt.“

„ASU“ kapitono Mindaugo Kinderio komentaras: „Rungtynės buvo geros. Pirmame sete pavyko gerai sužaist, bet tada sustojom, pralošėm trečią setą. Bet gerai, kad ketvirtam atsigavom ir pasisekė laimėt.“

Šeimininkų gretose naudingiausias buvo Andrius Vinkauskas, o rezultatyviausias Lukas Dimavičius.

Svečių ekipoje naudingiausias bei rezultatyviausias buvo Mindaugas Kinderis.

Puslapis peržiūrėtas: 958

Komentarai