Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs RAUDONDVARIS (3:0)

"ASU" iškovojo "C" lygos bronzą

"ASU" iškovojo "C" lygos bronzą

 Balandžio 25 dieną , 18.00 val., Aleksandro Stulginskio Universiteto sporto salėje KTML pirmenybių “C” lygos Mažajame finale kovoti dėl trečiosios susitiko “ASU” ir “Raudondvaris”. Nors abi komandos pasiekė pakankamai daug pergalių per visa sezoną, tačiau iki Dižiojo kovos joms sutrugdė prasibrauti tik keletas komandų, kurios ten ir kovojo. Šios rungtynės nepasižymėjo atkaklia ir inirtinga kova, galbūt tik trečiame sete “Raudondvaris” parodė charakterį, bet tuomet jau buvo šiek tiek vėlu. “ASU” pelnytai užsidirbo sau bronzinius medalius nugalėdami “Raudondvarį” sausu rezultatu 3:0.

Pirmame sete iki pat jo vidurio vyko lygi kova, komandos keitėsi sėkmingomis atkarpėlėmis ir krovėsi sau taškus. Vėliau „ASU“ ekipa surengė efektyvų spurtą (6:0) ir taip atsiplėšė nuo savo varžovų (19:13). „Raudondvaris“ stengėsi juos pavyti, tačiau jie buvo sutrikę puolime, o tai trugdė tiksliai organizuoti atakas. O „ASU“ ekipa nesnaudė, puikiai gynėsi ir po kelių rezultatyvių atkarpėlių galėjo džiaugtis pirmojo seto pergale rezultatu 25:18.

Antrasis setas vėl rodė atkalų žaidimą, tačiau kaip ir pirmajame tai vyko tik iki seto vidurio. „ASU“ ekipa žibėjo puolime, kur daugiausiai komandai taškų įkrovė S. Labanauskas. „Raudondvario“ komanda darė daug klaidų, žaidėjai atrodė nesusikaupę. Įpusėjus setui vadeles į savo rankas paėmė „ASU“ žaidėjai ir išlaikė lyderių pozicijas aikštelėje iki pat pabaigos. Seto rezultatas 25:17.

Trečiasis setas parodė, jog komandos nepasiduoda ir kovoja iki pat galo. Taip „Raudondvaris“ vos neįnešė intrigos ir nesuorganizavo ketvirtojo seto. „ASU“ ekipa setui einant į pabaigą turėjo devynių taškų persvarą (19:10), tačiau jų varžovai nenuleido rankų ir bandė vytis ir jiems tai puikiai pavyko. Esant lygiam rezultatui pabaigoje (24:24), „ASU“ tiksliau sužaidė puolime ir džiaugėsi paskutiniąja pergale rezultatu 26:24.

“ASU” komandos žaidėjai buvo apdovanoti KTML pirmenybių trečiosios vietos taure bei bronziniais medaliais, o MVP titulas ir specialus prizas atiteko S. Labanauskui.

Rungtynių akimirkas bei komandų atstovų komentarus žiūrėkite video reportaže.

"ASU" ekipoje naudingiausiai žaidė J.Gaučas, o daugiausiai taškų komandai pelnė S.Labanauskas.

"Raudondvaris" ekipoje rezultatyviausias buvo A.Muckus, o naudingiausiai žaidė A.Zigmantas

Puslapis peržiūrėtas: 6474

Komentarai