Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs ASU (1:3)

"ASU" C lygoje sudorojo "KMAIK"

"ASU" C lygoje sudorojo "KMAIK"

 Pirmadienį (12 17) KMAIK salėje įvyko KTML C lygos rungtynės, kur susitiko „KMAIK“ (šeimininkai) ir „LSU“ (svečiai). Pergalę rezultatu 3:1 šventė svečiai.

Pirmojo seto pradžioje abiejų komandų žaidimas buvo apylygis. Abi komandos pakankamai gerai gynėsi ir puolė, taip palaikydamos aikštėje intrigą. Vis dėlto seto pabaigoje puikiai laikęsi šeimininkai pabaigoje kiek atsipalaidavo, o tuo pasinaudoję varžovai sužaidė kelias rezultatyvias atkarpas ir užbaigė setą pergalingai rezultatu 19:25.

Antrajame sete situacija nesikeitė: komandos vėl plėšėsi dėl kiekvieno taško. Seto viduryje kamuolio kontrolę perėmė šeimininkai. Jie puikiai organizavo atakas, o svečiai kitoje aikštės pusėje atrodė lyg nesavi. Nors seto pabaigoje rezultatas buvo lygus (19:19), šeimininkai sužaidė atkarpą 5:0 ir užbaigė setą pergale (25:21).

Nors po antrojo seto ėmė atrodyti, jog laukia įtempta lygių komandų kova, trečiajame sete situacija visiškai pasikeitė. „KMAIK“ aikštėje buvo visiškai atsipalaidavę, o svečiai itin lengvai krovėsi taškus į savo sąskaitą. Seto pradžioje jie sužaidė atkarpą 8:0 ir išsiveržė į priekį rezultatu 13:6. Toliau sekė dar viena atkarpa 5:0, kuri beveik įtvirtino seto laimėtojų komandą. Šeimininkams nepadėjo nė dvi pertraukėlės, jie kelis taškus tesugebėjo pelnyti iš priešininkų klaidų. Setas baigėsi triuškinančiu rezultatu 25:14.

Ketvirtasis setas šeimininkams, deja, buvo dar prastesnis. Prie padavimo linijos stojus S. Labanauskui, šeimininkai dėl savo klaidų ir nedarnos praleido šešis taškus, o dar keturis svečiai įsūdė savo puikiai organizuotu žaidimu. „LSU“ sužaidė įspūdingą atkarpą 10:0. Po šio smūgio jie nebesugebėjo pakilti ir galiausiai atidavė pergalę svečiams. Setas baigėsi rezultatu 25:13.

„ASU" kapitonas M. Kinderis po rungtynių paklaustas, kodėl neatsilaikė antrajame sete, teigė: „Turime kažkokią bausmę. Antrąjį setą pralošiame labai dažnai – jau ketvirtos rungtynės iš eilės. Ko gero atsipalaiduojame“

„KMAIK“ treneris P. Vyšniauskas sakė pats nesuprantantis, kodėl komanda po pirmų dviejų setų taip atsipalaidavo: „Komandoje kyla nepaaiškinama panika“ – teigė treneris

Puslapis peržiūrėtas: 1466

Komentarai