Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
Turnyrai
"TOP Sport" taurė 2013
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: MG Volley vs VivusSport (0:3)

„VivusSport“ tiesiausiu keliu žengė į Vyrų tinklinio lygos pusfinalį

„VivusSport“ tiesiausiu keliu žengė į Vyrų tinklinio lygos pusfinalį

Balandžio 3-ąją Jono Žemaičio – Vytauto mokyklos daugiafunkcianiame centre buvo sužaistos antrosios ketvirtfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „MG Volley“ ir svečių „VivusSport“ komandų. Pergalę po trijų setų kovos šventė, bei kelialapį į Vyrų tinklinio lygos pusfinalį užsitikrino svečių „VivusSport“ ekipa.

Antrąsias ketvirfinalio rungtynes geriau pradėjo poros favoritė „VivusSport“ (2:6), svečių ekipai anksti įgytą 4-ių taškų pranašumą pavyko išlaikyti ir setui įsibėgėjus (6:10); (10:14). „MG Volley“ šiame sete daugiausiai iki savo varžovų priartėti buvo pavykę kuomet rezultatas buvo tapęs (14:16), tačiau tuomet „VivusSport“ laimėjo atkarpą 1:7, taip susikraudami persvarą (15:23), kuri nepaliko abejonių, kas stipresnis pirmojoje susitikimo dalyje (18:25).

Antrojoje rungtynių dalyje jau geriau startavo aikštelės šeimininkai, jie po 3-jų paeiliui Manto Grinevičiaus tikslių padavimų pabėgo į priekį (5:1). Tiesa „VivusSport“ iškart atsakė savo spurtu ir greitai nubraukė gerą „MG Volley“ seto startą (5:5). O toliau antrosios rungtynių dalies eiga klostėsi panašiai, kaip ir pirmasis setas, svečiai įgijo nedidelę persvarą (8:12), kurią „MG Volley“ pavyko kiek aptirpdyti (14:16). Nors tuomet, kaip ir pirmojoje mačo dalyje „VivusSport“ taikėsi atitolti nuo aikštės šeimininkų (16:20), šį kartą „MG Volley“ pavyko išsilaikyti arti savo šiandieninių varžovų (19:20). Tiesa, seto pabaiga priklausė svečių komandai jie laimėjo atkarpą 1:4, bei taip atsidūrė per tašką nuo pergalės ir antrojoje rungtynių dalyje (20:24), nors „MG Volley“ dar bandė grąžinti intrigą (22:24), antrajame sete ir vėl stipresni buvo „VivusSport“ (22:25).

Paskutinė mačo dalis geriau prasidėjo svečių komandai (3:6), nors „VivusSport“ trečiąjį setą žaidė kiek pakoregavus sudėtį, palyginus su prieš tai buvusiais setais, tai neišbalansavo jų komandos, bei leido ir vėl atitrūkti nuo aikštelės šeimininkų (8:13). Seto eigoje „MG Volley“ pavyko sušvelninti savo atsilikimą (14:16), tiesa tuomet svečių komanda ir vėl kiek labiau atitrūko į priekį (17:21). Kuomet rezultatas buvo (19:23), „MG Volley“ kilo į lemiamą šturmą bei laimėję atkarpą 4:1 iki minimumo sušvelnino atsilikimą (23:24), tačiau tada paskutinį šios serijos tašką pelnė „VivusSport“, bei laimėję ir trečiąjį setą užsitikrino vietą tarp 4-ių stipriausių pirmenybių komandų.

Seriją sausu rezultatu 2:0 laimėjusi „VivusSport“ žengė į tolimesnį Vyrų tinklinio lygos etapą, bei prisijungė prie KSM „Startas – 1“ komandos, kuri bilietą į pusfinalį iškovojo kiek ankščiau. „VivusSport“ varžovu pusfinalyje taps „Vitamedos“/„Tinklinio inžinerijos“ poros nugalėtojas, šiuo metu serijoje iki 2-jų pergalių 1:0 priekyje vieni iš Vyrų tinklinio lygos favoritų „Vitamedos“ tinklininkai. Tuo tarpu kovas „Didžiojoje“ taurėje baigusi „MG Volley“ prisijungė prie „Smūgių departamento“, bei savo pasirodymą pratęs „Mažojoje“ taurėje, kurioje varžysis visos ketvirtfinalio serijas pralaimėjusios ekipos.

Puslapis peržiūrėtas: 929

Komentarai