Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Dobilas (1:3)

Pirmose atkrintamosiose varžybose ,,Dobilo“ pergalė prieš ,,Tinklo inžineriją“

Pirmose atkrintamosiose varžybose ,,Dobilo“ pergalė prieš ,,Tinklo inžineriją“

Kovo 5d. 20:40 val įvyko B lygos atkrintamosios varžybos. Susitko aikštelės šeimininkai ,,Tinklo inžinerija" ir svečiai iš Jonavos ,,Dobilas". Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Dobilas" - 1:3 (25:23; 20:25; 17:25; 22:25).

Viso žaidimo metu žaidimas buvo gana lygus. Pirmąjį setą užtikrinčiau pradėjo,,Tinklo inžinerija", jie buvo nusiteikę laimėti, tačiau žaidimo eigoje jie ėmė daryti daugiau klaidų nei svečiai. Aikštelės šeimininkai stipriais smūgiaias atakavo priešininkus, o jiems neretai sunkiai sekėsi atremti šeimininkų smūgius. Visgi, seto metu rezultatas buvo apylgis ir tik pačioje pabaigoje ,,Tinklo inžinerija" pelnydama paskutinį tašką džiaugėsi seto pergale - 25:23 (1:0).

Antrojo seto pradžioje vėl lyderiavo ,,Tinklo inžinerija" (9:4), tačiau tai truko neilgai. ,,Dobilas" spurtavo septynių taškų atkarpa (9:11) ir rezultatą palenkė į savo pusę. Visgi, kartojosi pirmojo seto istorija, nes iki seto pabaigos rezultatas buvo lygus, ir tik pabaigoje ,,Dobilas" labiau susikaupęs ėmė rinkti taškus ir išlygino žaidimo rezultatą 20:25 (1:1).

Trečiajame sete "Dobilas" komandos žaidėjai atrodė labai užsidegę ir labiau norintys šiandien nugalėti. Jų žaidėjai buvo pilni energijos ir ryžto ir tai atsispindėjo jų žaidime, gynyboje jie traukė sunkius kamuolius, o puolime stipriai ar gudriai pergudraudavo savo priešininkus. Tuo tarpu "Tinklo inžinerija" atrodė sutrikę, dauguma puolamųjų smūgių buvo puikiai sutvarkyti geros "Dobilo" gynybos dėka. Tačiau svarbiausias faktorius "Dobilo" pergalei šiame sete buvo jų geras padavimas nuo servo linijos, jie atliko net gi penkis eisus ir privertė savo priešininkus vargti dėl kiekvieno kamuolio. Tai leido "Dobilui" laisviau žaisti ir laimėti šį setą rezultatu - 17:25 (1:2).

Ketvirtajame sete "Tinklo inžinerija" kabinosi i pergalę visomis keturiomis ir išbandė visus įmanomus būdus pelnyti taškus, tačiau "Dobilas" šiandien buvo tikrai geroje formoje ir demonstravo gerą, stabilų tinklinį. "Dobilas" lyderis A.Daujotas, keliamus kamuolius stipriais smūgiais siuntė į varžovų aikštelę ir griovė visus jų gynybinius planus. Tuo tarpu "Tinklo inžinerijos" vaikinai stengėsi atsakyti tuo pačiu, deja, jiems dažnai koja pakišdavo klaidų skaičius, šiame sete jie padarė, beveik dvigubai daugiau klaidų nei priešininkai, kas jiems ir sutrugdė laimėti šį setą ir bandyti laimę penktajame. "Dobilas" laimi ketvirtą setą rezultatu - 22:25 ir pelno pirmają pergalę atkrintamųjų varžybose ir lauks savo priešininkų Jonavoje, kur "Tinklo inžinerija" bandys išlyginti rezultatą.

Po rungtynių kalbintas ,,Dobilas" kapitonas M.Savickas komentavo: ,,Labai puikiai sužaidėm, labai mažai klaidų darėm, pirmus du setus gal gynyboje kiek prasčiau žaidėm, paskui susitvarkėm. Džiaugiamės pergale!"

Puslapis peržiūrėtas: 5076

Komentarai