Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Kauno SRC (3:2)

Po sudėtingos kovos "A" lygos bronzą iškovojo "LSU" (video)

Po sudėtingos kovos "A" lygos bronzą iškovojo "LSU" (video)

Balandžio 5 dieną, 9.00 val., Kauno Sporto Halėje, susitiko "A" lygos komandos "LSU" ir Kauno "SRC". Komandoms tai buvo svarbiausios sezono rungtynės, nes tinklinikai turėjo paskutinę progą iškovoti taurę ir medalius, nes pralaimėjimo atveju liktų be nieko. Tad kova nuo pat susitikimo pradžios buvo labai atkakli ir permaininga. Geriau rungtynes pradėję "LSU" žaidėjai laimėjo pirmus du setus, tačiau jų varžovai rado jėgų atsitiesti ir vėliau sugražino intrigą laimėdami trečiąjį ir ketvirtąjį setus. Rungtynių likimas paaiškėjo tik penktojo seto pabaigoje, abi komandos vienu metu buvo tik per porą taškelių nuo medalių (14:14), tačiau sėkmė šypsosi stipresniems, tai įrodydami "LSU" tinklininkai sugebėjo įveikti savo priešininkus ir laimėti rezultatu 3:2.

Rungtynių pradžia vyko gana lygiai, abi komandos demonstravo aukšto lygio tinklinį, žaidėjai pasiaukojamai kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Nors nedidelį pranašumą vis pavykdavo pasiekti "LSU" ekipai, tačiau varžovai lygiai taip greitai skirtumą panaikindavo. Tačiau seto pabaigoje ėmė ryškėti "LSU" komandos pranašumas, o Kauno "SRC" žaidėjai vis dažniau klydo, bei leido varžovams pasiekti pirmąją pergalę. Setas baigėsi rezultatu 25:19.

Antrojo seto metu scenarijus kartojosi ir lygus žaidimas tęsėsi iki seto pabaigos. Tačiau dabar į priekį pabėgo ne "LSU" komanda, bet jų varžovai. Kauno "SRC" buvo taip arti pergalės, kad jiems tereikėjo pelnyti nors taškelį (22:24), tačiau "LSU" sugebėjo pademonstruoti susikaupimą ir galingai finišavę seto pabaigoje įsirašė antrąją pergalę į savo sąskaitą. Seto rezultatas 26:24.

Trečiame sete Kauno "SRC" stengėsi iš visų jėgų. Nors ilgą laiką žaidimas vyko lygiai, bet setui įpusėjus "LSU" komandos žaidimas ėmė byrėti, pasipylė klaidos, kol galiausiai tinklininkai visiškai palūžo ir leido varžovams pasiekti labai reikalingą pergalę. Kauno "SRC" laimėjo rezultatu 16:25.

Ketvirtojo seto metu "LSU" komanda buvo nusiteikusi ryžtingai ir staigiai nutolo. Vistik tai buvo tik viena gera atkarpa, po kurios komanda vėl įsivėlė į klaidų kupiną žaidimą. Kauno "SRC" pasinaudojo sumaištimi varžovų stovykloje ir išlygino pergalių santykį, laimėdami setą rezultatu 18:25.

Lemiamame sete "LSU" komanda startavo kaip niekad susikaupusi ir tinklininkai nieko nelaukdami pasiuntėn varžovus į nokdauną (6:1). Tačiau net ir dabar Kauno "SRC" ekipa neprarado tikėjimo savimi ir didelių pastangų dėka sugražino intrigą. Negana to, jie turėjo visai realius šansus laimėti setą, bet fortūna nebuvo jų pusėje. Paskutines atakas geriau sužaidė "LSU" komandos nariai, kurie ir laimėjo rezultatu 16:14.

Nugalėtojų komandos komentaras po pergalės: "pas daugelį žaidėjų buvo gana didelės emocijos, jautėsi įtampa, vistik sužaidėme net penkis setus, tad buvo visko ir nesuskaupimo ir nesusitvarkymo su savimi, bet galiausiai vistiek parodėme tai ką ir turėjome parodyti jau rungtynių pradžioje. Nors tąsėmės iki galo, bet kaip sakoma, juk nugali geriausi."

Naudingiausiu mažojo finalo žaidėju išrinktas "LSU" komandos narys A.Trackauskas.

Puslapis peržiūrėtas: 6995

Komentarai