Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: JTK Dobilas vs ASU (2:3)

JTK „Dobilas“ nesugebėjo pasipriešinti ASU

Sausio 18 d. 18.00 val. Jonavos kūno kultūros ir sporto centro salėje susitiko šeimininkai Jonavos tinklinio klubas „Dobilas“ ir svečiai „ASU“. Varžybos buvo įtemptos ir permainingos.

Pirmasis setas vyko gana apylygiai, tai viena, tai kita komanda vis išsiverždavo į priekį. Seto viduryje jau užtikrintai rezultatu 14:8 pirmavo JTK „Dobilas“. Nors atsipalaiduoti jiems neleido svečiai, kurie vis lygino rezultatą, vis dėlto rezultatu 25:21 pergalę pavyko pasiekti šeimininkams.

Antrasis setas prasidėjo nedideliu konfliktu, kuris baigėsi geltona, o vėliau ir raudona  kortele parodyta teisėjo svečių jungiančiajam žaidėjui Rokui Gailiui, bet tai neišmušė komandos iš vėžių ir šis setas priklausė svečiams, jie karaliavo aikštelėje bei aiškiai rodė savo pranašumą. Puikūs jungiančiojo žaidėjo R. Gailiaus perdavimai ir komandos draugų greita reakcija užtikrino pergalę šiame sete rezultatu 12:25.

Trečiame sete JTK „Dobilas“ įgavęs antrą kvėpavimą parodė, kad čia jie yra šeimininkai ir laimėjo rezultatu 25:22.

Ketvirtajame sete išsiskyrė keli gražūs „ASU“ komandos žaidėjų R. Gailiaus ir L. Kirchovo blokai. Nors JTK „Dobilas“  ir bandė priešintis, bet svečiai buvo stipresni bei laimėjo šį setą 25:20.

Penktajame sete išmetus monetą, sėkmė nusišypsojo „ASU“ komandai, jie pasirinko, jų manymu, jiems sėkmingesnę aikštelės pusę ir neapsiriko. Nors JTK „Dobilas“ palaikomas sirgalių bandė priešintis, vis dėlto svečiai buvo stipresni ir nugalėjo juos rezultatu 15:9.

Puslapis peržiūrėtas: 1597

Komentarai