Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: OLD Vitameda vs Lemora (3:1)

,,Old Vitameda" namuose įveikė ,,KCSM- Kauno vilkai" ekipą

Balandžio 27d. 18 val., Kauno maisto pramonės mokykloje įvyko Pavasario ,,TOP Sport" 6x6 taurės 2016 varžybos. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,Old Vitameda" ir aikštelės svečiai ,,KCSM - Kauno vilkai". Po įnirtingos keturių setų kovos, šiandien pergalė atiteko ,,Old Vitamedai" rezultatu - 3:1.

Iš pirmojo seto pradžios nebuvo galima spęsti kuria linkme pasisuks žaidimas. Abi komandos žaidė stipriai. Įpusėjus setui, šiek tiek pirmavo ,,KCSM - Kauno vilkai" (11:13), tačiau svečiai pradėjo daryti nemažai klaidų ir ,,Old Vitameda'' pasivijo priešininkus. Puikiai keliamais komandos narių kamuoliais ir rezultatyviais Raimundo Pociaus mušimais ekipa išsiveržė į priekį, spurtavo šešių taškų atkarpa. Setas baigėsi keturių taškų persvara, aikštelės šeimininkų naudai, rezultatu - 25:21 (1:0).

Antrasis setas buvo panašus į pirmąjį. Nei ,,Old Vitameda", nei ,,KCSM - Kauno vilkai" nenusiliedo vieni kitiems. Virė kova taškas į tašką. Bet vėl gi, aikštelės šeimininkai pradėjo rodyti savąjį žaidimą. Nors ir nelabai užtikrintai, tačiau ,,Old Vitameda" ėmė veržtis į priekį. Mačas baigėsi rezultatu 25:18 (2:0).

Trečiasis setas pasisuko visiškai kitokia linkme, nei buvę. Jau nuo mačo pradžios svečiai ,,KCSM - Kauno vilkai" į aikštelę žengė ryžtingai ir užtikrintai nusiteikę. Todėl rezultatyviomis atakomis, prie kurių ypač prisidėjo komandos narys Valdas Listanskis, veržėsi į priekį. Seto viduryje rezultatas buvo 10:19. Visgi, aikštelės šeimininkai nepasidavė, ir skirtumą sumažino iki 6 taškų. Mačo pergalė atiteko ,,KCSM - Kauno vilkai" komandai, rezultatu - 19:25 (2:1).

Paskutinysis, ketvirtasis, setas buvo dar nuožmesnis ir atkaklesnis. Iš pradžių pirmavo aikštelės svečiai (4:7), tačiau šeimininkai nesudėjo rankų sudėję, todėl nebeleido jiems veržtis į priekį.  Abi komandos vis lygino rezultatą, dėl to buvo sunku nuspėti kam atiteks pergalė. Iki pat 22-ojo taško virė lygi kova. Visgi, sėkmė nusišypsojo ,,Old Vitamedos" komandai. Jie iškovojo pergalę rezultatu - 25:22 (3:1).

Po varžybų kalbintas ,,Old Vitamedos" kapitonas Kęstutis Jocius sakė: ,,Smagiai sužaidėmė rungtynes, varžovai buvo tikrai stiprūs, todėl labai džiaugiamės iškovota pergale."

Puslapis peržiūrėtas: 4720

Komentarai