Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KCSM – 2 (3:0)

,,KTU" sėkmingai įveikė ,,KCSM - 2"

,,KTU" sėkmingai įveikė ,,KCSM - 2"

 Vasario 4 d. 20:15 KTU statybos ir architektūros sporto salėje įvyko KTML B lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,KTU“ ir svečių ,,KCSM – 2“. Po įdomios kovos pergalę išplėšė ,,KTU“ ekipa rezultatu 3:0.

Pirmojo seto pradžioje į priekį įsiveržė svečiai (0:4), tačiau šeiminkai tuoj pat rezultatą sušvelnino ir išlygino (7:7). Po 7-ojo taško vyko apylygė kova, abiejų ekipų žaidėjai žaidė taškas į tašką, bet po 17-ojo taško ,,KTU“ komandos nariai suėmė save į rankas ir spurtavo 6 taškų atžvilgiu. Tai ir padėjo užbaigti setą šeimininkų pergale rezultatu 25:16 (1:0).

Antrasis setas ,,KCSM - 2" komandai buvo palankesnis nei pirmasis. ,,KTU" ekipa darė nemažai klaidų, kuo ir naudojosi svečiai. Padėdami savo komandos kapitono I. Mazūro svečiai lygino rezultatą (14:14). Tačiau, laimė nusisuko nuo ,,KCSM - 2" ir pergalę nedidele persvara išplėšė aikštelės šeimininkai rezultatu 25:21 (2:0).

Trečiajame sete svečių komanda tarsi prarado norą kovoti. ,,KTU" komanda nepaisant kelių klaidų parodė, kas yra gražus žaidimas. Ekipos žaidėjas P.Znaidauskas efektyviai kėlė kamuolius, kuriuos komandos kapitonas K.Pleskūnas bei E.Kumiščius vertė lengvais taškais. ,,KCSM - 2" komandai nepavyko pavyti įsižaidusios šeimininkų ekipos, todėl setas baigėsi sausu rezultatu 25:13 (3:0).

Po rungtynių pralaimėjusios komandos kapitonas I.Mazūras komentavo, jog šiandien jiems koją pakišo prastas kamuolių priėmimas ir padavimas, o ,,KTU" komandos kapitonas K.Pleskūnas nepaisant padarytų klaidų džiaugėsi pergale.

Puslapis peržiūrėtas: 1222

Komentarai