Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Volstreet (3:1)

,,Kauno technikos kolegija” nugalėjo ,,Volstreet”

,,Kauno technikos kolegija” nugalėjo ,,Volstreet”

Sausio 31 dieną, 14:45 val., Kauno technikos kolegijos sproto salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,, Kauno technikos kolegijos“ ir svečių ,, Volstreet“. Mažiau klaidų dariusi šeimininkų komanda šventė pergalę rezultatu 3:1.


Prasidėjus pirmajam setui svečių komanda išsiveržė į priekį, tačiau šeiminikai ilgai nelaukė ir sužaidę sėkmingą atkarpą (4:0) persvėrė rezultatą savo naudai (7:5). ,,Volstreet“ tinklininkai stengėsi pasivyti varžovus ir, setui įpusėjus, jiems buvo pavykę išlyginti rezultatą 13:13. Tačiau, persverti rezultato savo naudai svečiams nepavyko. Jiems koją pakišo pačių daromos klaidos (svečiai – 18, šeimininkai – 13 klaidų). Setas baigėsi rezultatu – 25:23 (1:0).


Antrasis setas prasidėjo įnirtinga kova. Tačiau, ši intriga ilgai netruko. Šeimininkai sėkmingai sužaidė atkarpą (7:0) ir išsiveržė į priekį rezultatu 13:5. Tuomet ,,Volstreet“ tinklininkai susiėmė ir antroje seto pusėje žaidimas vyko taškas į tašką. Tačiau, šeimininkų komandai pavyko išlaikyti pranašumą. Šio seto metu šeimininkų komandoje rezultatyviausei žaidė – G. Gologoljevas. Setas baigėsi rezultatu – 25:17 (2:0).


Prasidėjus trečiam setui svečių komanda neturėdama kur trauktis čiupo jautį už ragų ir nuo pat pirmųjų akimirkų išsiveržė į priekį (1:5). Tačiau šeimininkai nesiruošė nuleisti rankų ir neilgai trukus išlygino rezultatą (7:7). Visgi, svečiams pergalės šiame sete reikėjo labiau ir to vedami, jie sužaidė kelias sėkmingas atkarpas, kurių metu įgijo pranašumą, kurio jų varžovai nesugebėjo panaikinti iki pat seto pabaigos. Setas baigėsi rezultatu – 13:25 (2:1).


Šeimininkai nuo pirmųjų ketvirtojo seto minučių žaidimo vairą laikė savo rankose, o svečiams ir vėl teko vytis savo varžovus (7:2). Nors pranašumas nuo pat seto pradžios buvo gana akivaizdus, bet ,,Volsteet“ tinklininkai nenuleido rankų ir sumažino skirtumą iki 3 taškų (15:12). Tačiau ir vėl svečiai ėmė klysti, o tuo pasinaudoję priešininkai nemažu rezultatu atitolo nuo varžovų (20:14). Setas baigėsi be staigmenų rezultatu – 25:15 (3:1).


Po varžybų ,,Volstreet“ komandos kapitonas A. Kavaliauskas sakė: ,,Sužaidėme prastai, todėl ir pralošėme. Daug žodžių nėra. Prieš šią komandą žaidėme pirmą kartą, todėl nežinojome ko tikėtis.“


,,Kauno technikos kolegijos“ komandos trenerė S. Donelaitienė sakė: ,,Labai džiaugiamės kad laimėjome. Tai mūsų pirma pergalė, tikėsimės kad ne paskutinė. Varžovai stiprūs“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 1300

Komentarai