Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM 98-99 vs Kauno SRC (3:2)

Po atkaklios kovos ,,KCSM 98-99" nugalėjo ,,Kauno SRC"

Po atkaklios kovos ,,KCSM 98-99" nugalėjo ,,Kauno SRC"

 Sausio 29 d., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje susitiko B lygos ekipos ,,KCSM 98-99" (šeimininkai) ir ,,Kauno SRC" (svečiai). Po ilgos kovos šeimininkai įrodė, kad yra stipresni, rezultatu - 3:2.

Rungtynių pradžioje taškus lengva ranka savo naudai žėrėsi ,,Kauno SRC" komanda, tačiau jau 10-ajame seto taške jei savo pranašumą prarado ir leido žaidimo aikštelėje dominuoti šeimininkams, kurie užbaigė setą užtikrintu rezultatu - 25:18 (1:0).

Antrojoje rungtynių dalyje fortūną savo ranose laikė ,,KCSM 98-99", kurie savo pranašumo neprarado viso seto metu. Komandos kapitonas L.Oleškevičius aliko daug rezultatyvių perdavimų, taip pat atlikti keitimai komandai padėjo išlaikyti stabilumą. Seto pabaiga - 25:20 (2:0)

Trečiajame sete komandos žaidė taškas į tašką ir nei viena ekipa į priekį neišsiveržė toliau nei trimis taškais. Tačiau, visgi, lemiamus taškus pavyko pelnyti svečių ekipai, kuri šį setą žaidė azartiškiau ir užbaigė jį rezultatu - 20:25 (2:1).

Ketvirtoji rungtynių dalis buvo permaininga. Išpradžių sparčiai į priekį įsibėgėjo aikštelės šeimininkai (rezultatas 11:6), tačiau svečiai jiems nenusileido ir atsakė jiems 7 taškų spurtu, taip ne tik išlygindami rezultatą, tačiau ir išsiverždami į priekį. Setą jie užbaigė pergalingai - 21:25 (2:2).

Penktajame sete šeimininkai ir vėl žaidė aukštai pakėlę galvas, bet ,,Kauno SRC" dar galvų nenuleido ir žaidė taškas į tašką iki pat seto vidurio. Komandoms apsikeitus aikštelės pusėmis šeimininkai išsiveržė į priekį ir užbaigė setą rezultatu - 15:12 (3:2).

 

Puslapis peržiūrėtas: 1154

Komentarai