Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija M vs Raseinių Prezidento Jono Žemaičio gimnazija M (3:0)

"Sportturas TAURĖ 2016" Lazdijų merginos pasipuošė auksu kovoje prieš Raseinių komandą

"Sportturas TAURĖ 2016" Lazdijų merginos pasipuošė auksu kovoje prieš Raseinių komandą

Balandžio 28d. 14:30 val. Raseinių prezidento Jono Žemaičio gimnazijoje ,,Lietuvos moksleivių Sporrturas TAURĖ 2016" susitiko komandos ,,Raseinių prezidento Jono Žemaičio gimnazija" ir ,,Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija". Po trumpos kovos auksu pasipuošė lazdijietės, kurios sausu rezultatu nugalėjo konkurentes - 3:0.

Jau nuo pirmųjų taškų Lazdijų merginos negailestingai krovė taškus savo naudai (rezultatas 7:0), kiek vėliau vėl spurtavo 5 taškais ir taip įgyjo svarų pranašumą. Daugiausia taškų šiame sete pelnė žaidėja Viktorija Žukauskaitė, kurios užtikrinti smūgiai aikštelėje buvo ko ne geriausi. Taip puikiai pradėję setą lazdijietės jį užbaigė sėkmingai - rezultatu 25:13 (1:0).

Antrojo seto metu iniciatyvą į savo rankas bandė perimti Raseinių komanda. Ko ne kerštaudamos merginos atsakė tuo pačiu - nuo pat pradžios spurtavo 7 taškų atkarpa, tačiau ilgai išlaikyti žaidimo vairą savo rankose joms nepavyko. Dviguba taškų persvara pirmaujančios oponentės (7:14) lazdijietėms kėlė grėsmę, tad merginos susiėmė ir jau 19-ajame kėlinio taške rezultatą išlygino. Taip sėkmingai sutelkę pastangas jos iškovojo antrojo seto pergalę - 26:24 (2:0).

Trečias kėlinys ir vėl buvo gniuždantis. Rezultatas seto pradžioje - 8:0. Štai čia ir vėl pasižymėjo lazdijietė V.Žukauskaitė, kuri pelnė daugybę taškų, atliko net 4 rezultatyvius blokuotus mušimus ir ne be reikalo buvo išrinkta naudingiausia rungtynių žaidėja. Tuo tarpu Raseinių komanda taip pat uoliai stengėsi, komandos lyderės K.Baltkojytė ir D.Šimkutė tempė komandą į priekį, bet tokiu tarpusavio susižaidimu, kokį turėjo oponentės, merginos pasigirti negalėjo. Seto pabaiga - 25:16 (3:0).

Nugalėtojų komandos trenerė D. Pacukonytė komentavo: ,,Esu labai patenkinta, nes apart Lietuvos čempionato, kurio sistema tokia, kad mažai turų, mažai varžybų, nelabai kur turime galimybę pasireikšti, o šios varžybos kaip papildomas šansas pasireikšti."

Sidabro nugalėtojų trenerė J.Miniotienė taip pat džiūgavo: ,,Labai džiaugiuosi mergaitėmis, nes amžiaus skirtumas nemažas, jos turi patirties daugiau, tad reikia įvertinti varžovus. Labai džiaugiamės sidabru."

Puslapis peržiūrėtas: 5168

Komentarai