Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vivacolor vs KCSM 98-99 (3:0)

Ketvirtfinalyje ,,Vivacolor" sutriuškino ,,KCSM 98-99"

Ketvirtfinalyje ,,Vivacolor" sutriuškino ,,KCSM 98-99"

Kovo 16 d., 18:30 val. Kauno maisto ir pramonės mokykloje įvyko B lygos varžybos. Ketvirtfinalyje susitiko aikštelės šeimininkai ,,Vivacolor" ir svečiai ,,KCSM 98-99". Po trijų setų kovos pergalę išplėšė ,,Vivacolor" rezultatu 3:0.

Pirmajame sete kova - taškas į tašką vyko tik seto pradžioje. Netrukus į priekį ėmė veržtis aikštelės šeimininkai, kurie vis didino savo pranašumą. Nors ,,KCSM 98--99" ekipa bandė sušvelninti rezultatą (14:10) padedami puikaus dueto - komandos kėlėjo bei kapitono Luko Oleškevičiaus, bei Tomo Vyšniausko, tačiau to nepakako. Pasivyti priešininkų nepavyko. Seto pergalę iškovojo ,,Vivacolor" komanda rezultatu - 25:17 (1:0).

Iki pat antrojo seto vidurio negalima buvo spręsti seto baigties. Mačas prasidėjo aikštelės šeimininkų trijais pelnytais taškais iš eilės, tačiau priešininkai tuoj pat atsikirto ,,Vivacolor" ekipai (3:4). Iki rezultato - 9:9 vyko kova taškas į tašką, bet netrukus šeimininkų komandos narys Albertas Antonas suėmė save rankas, savo rezultatyviais perdavimais ir penkiais ,,eisais" iš eilės padėjo savo komandai spurtuoti  net 8 taškų atkarpa (20:11). Nors ir svečiai nenorėjo taip lengvai pasiduoti, tačiau seto nugalėtojai jau buvo aiškūs. Seto baigtis - 25:15 (2:0).

Trečiasis setas buvo panašus į antrajį. Seto pradžioje pritrūko ,,KCSM 98-99" komandos rezultatyvių atakų, o tai turbūt ir vėl leido spurtuoti ir išsiveržti į priekį priešininkams. Trečiojo seto pergalę iškovojo vėl iškovojo ,,Vivacolor" komanda. Setas baigėsi rezultatu - 25:16 (3:0).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas Darius Baltrušaitis pakomentavo ,,Pagaliau atsigavome. Buvome labai susikaupę bei ruošėmės varžyboms, nes jos buvo mums labai svarbios."

Puslapis peržiūrėtas: 4196

Komentarai