Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs ASU (3:0)

,,KTU“ sutriuškino ,,ASU“ komandą

,,KTU“ sutriuškino ,,ASU“ komandą

Kovo 17 d., 19:00 val., KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko KTML Dailiosios lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,KTU“ ir svečių ,,ASU“. Šeimininkių komanda sutriuškino priešininkes rezultatu - 3:0.


,,KTU“ tinklininkės nuo pirmųjų varžybų minučių varžovėms diktavo savo žaidimo tempą. Seto viduryje rezultatas buvo triuškinantis – 16:3. Svečių komandai sunkiai sekėsi apsiginti, merginos darė daug klaidų. Na o ,,KTU“ tinklininkės toliau demonstravo gražų žaidimą. Setas būtų pasibaigęs dar graudesniu rezultatu, jeigu ne kelios šeimininkių klaidos, kurios papildė ,,ASU“ taškų kraitį. Setas baigėsi rezultatu – 25:10 (1:0).


Antrojo seto metu ,,KTU“ tinklininkės toliau linksminosi. Setas prasidėjo galingu šeimininku spurtu 13:4. ,,KTU“ komandoje, rezutatyviausios žaidėjos šiame sete buvo G. Ungurytė (5 taškai iš jų 3 eisai ir vienas blokas), bei I. Kerutytė (7 taškai iš kurių net 4 eisai). Šis setas išties buvo ,,juodas“ svečių komandai, nes jos nesurengė nei vienos rezultatyvios atakos, visi surinkti taškai – šeimininkių klaidos. Setas baigėsi rezultatu – 25:8 (2:0).


Trečiasis setas staigmenų nepateikė ir toliau dominavo šeiminikės. Tačiau galima pagirti ,,ASU“ merginas, kurios palaikomos trenerio stengėsi žaisti iš visų jėgų. Setas baigėsi rezultatu – 25:7 (3:0).


Po varžybų,,KTU” komandos trenerės A. Jakupkienės paklausus, kaip ji bendrai vertina savo komandos pasiruošimą, ji sakė: ,,Trūksta treniruočių, nes žaidžiame daug varžybų, o tik 2 kart/sav. turime salę. Man kaip ir norėtųsi daugiau, bet merginos visgi ir dirba, ir mokosi, ir sportuoja. Treniruotes lanko sąžiningai, nepraleidinėja. Apibendrinant, šiais metais esu gan patenkinta savo komanda, aišku, bijau prisikalbėti “


,,ASU“ komandos treneris sakė: ,,Mums dar reikia daug tobulėti“.
 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4157

Komentarai