Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs ASU (0:3)

,,Kauno technikos kolegija“ turėjo pripažinti ,,ASU“ pranašumą

,,Kauno technikos kolegija“ turėjo pripažinti  ,,ASU“ pranašumą

Vasario 7 d., 14:45 val., Kauno technikos kolegijos sporto salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Kauno technikos kolegijos“ ir svečių ,,ASU“. Svečių komanda įveikė priešininkus rezultatu 0:3.


Prasidėjus pirmam setui tarp komandų užvirė lygevertė kova, kol galop šeimininkams, sužaidus atkarpą 5:0, pavyko įgyti kelių taškų pranašumą. Svečiai stengėsi pasivyti varžovus ir setui įpusėjus jiems pavyko ne tik išlyginti, bet ir persverti rezultatą savo naudai (12:14). Šio seto metu svečių komandoje sėkmingu žaidimu pasižymėjo E. Pelegrimas (5 taškai, iš jų 1 ,,eisas“, 2 blokai ir nei vienos klaidos). Šeimininkai pasiduoti net neketino. Antroje seto pusėje jiems net 3 kartų buvo pavykę išlyginti rezultatą, tačiau ties 21 tašku jų žaidimas užstrigo. Setas baigėsi rezultatu – 21:25 (0:1).


Antrojo seto metu ,,ASU“ tinklininkai linksminosi. Setas prasidėjo galingu svečių spurtu 1:9. Tikslūs R. Gailiaus pakėlimai bei rezultatyvūs L. Kirchovo bei D. Albavičiaus smūgiai vedė šeimininkų komandą į priekį. O štai ,,Kauno technikos kolegijos“ komanda ėmė žaisti tik antroje seto pusėje. Čia iniciatyvos ėmėsi šeimininkų komandos kapitonas S. Morkevičius (5 taškai, 1 klaida). Visgi pasivyti įsismarkavusios ,,ASU“ komandos priešininkams nebepavyko. Setas baigėsi rezultatu – 21:25 (0:2).


Trečiojo seto pradžioje varžybos vyko taškas į tašką. Visgi, pirmoje seto pusėje keletu taškų pirmavo svečių komanda. Setui einant link pabaigos šeimininkai išlygino rezultatą (18:18). Abiejų komandų žaidėjai kovojo dėl kiekvieno kamuolio negailėdami savęs. Šio seto metu svečių komandoje rezultatyviu žaidimu pasižymėjo L. Kirchovas ir M. Vaivada, o šeimininkų – P. Saulevičius. Likus keliems taškams iki seto pabaigos, šeimininkai turėjo trapią vieno taško persvarą (22:21), tačiau svečių komandai pavyko persverti rezultatą savo naudai ir laimėti šį setą rezultatu – 23:25 (0:3).


Po varžybų ,,Kauno technikos kolegijos“ žaidėjas P. Saulevičius sakė: ,,Padarėm žioplų klaidų. Priešininkai buvo gana stiprūs. Tiesiog, šiandien mums nepasisekė. Mūsų komandos žaidimas, lyginant nuo sezono pradžios iki dabar, yra labai pasikeitęs. Dabar žaidžiame žymiai geriau. Tikėkimės bus dar geriau“.


,,ASU“ komandos treneris A. Kazlauskas sakė: ,,Sužaidėmė tvarkingai, ramiai. Kadangi buvo pagrindinis puolėjas ir pagrindinis jungiantis žaidėjas kai jie susitinka tai ir komanda tvirčiau jaučiasi. O faktiškai, pagal tokį žaidimo lygį jie turėjo dar lengviau laimėti. Bet kai mato, jog lengvai gali žaisti tai truputi atsipalaiduoja. Kai žaidžia su stipria komanda, išryškėja visas meistriškumas, o čia tai buvo formalumo atlikimas“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 1967

Komentarai