Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KCSM & Heksa (3:0)

,,KTU" iškovojo pergalę prieš ,,KCAM&Heksa''

,,KTU" iškovojo pergalę prieš ,,KCAM&Heksa''

  Vasario 15d., 19:00 KTU Statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko Dailiosios lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkių ,,KTU" ir svečių ,,KCSM&Heksa". Po trijų setų kovos šeimininkės iškovojo pergalę rezultatu- 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo aikštelės šeimininkių pelnytais taškais (4:0). Tačiau ,,KCSM&Heksa" merginos nepanoro nusileisti ir atsakė tuo pačiu. Merginos žaidė taškas į tašką, bet po 13-ojo taško ,,KTU" merginų komanda spurtavo šešiais taškais (rezultatas 17:13).  ,,KCSM&Heksa" komanda dar bandė pasipriešinti varžovėms, bet visgi seto pergalę išplėšė ,,KTU". Seto baigtis - 25:16 (1:0).

Iš antrojo seto pradžios buvo galima spręsti kuriai komandai atiteks seto pergalė. Jau po pirmojo taško ,,KTU" komanda spurtavo aštuoniais taškais (8:0). Nors šeimininkų komanda darė nemažai klaidų, bet  ,,KCSM&Heksa" komandai įsiveržti į priekį nepavyko, po 15-ojo taško ,,KTU'' komandos merginos vėl spurtavo aštuoniais taškais (23:6) ir parodė, kas yra aikštelės šeimininkės. Seto baigtis - 25:11 (2:0).

Prasidėjus trečiajam setui sėkmė vėl šypsojosi ,,KTU" komandai. Jam įpusėjus svečių komanda bandė taisyti padėtį, tačiau šeimininkės buvo nusiteikusios ryžtingai ir nepasidavė varžovėms, po 18-ojo savo taško pelnė šešis taškus iš eilės (24:16) ir po gražios atakos pelnė paskutinįjį tašką, ir įveikė ,,KCSM&Heksa" komandos merginas rezultatu - 25:16 (3:0).

Pralaimėjusios komandos trenerė sakė: ,,Jog ,,KCSM&Heksa" merginos yra daug jaunesnės, turi mažiau praktikos ir patirties, turbūt tai ir prisidėjo prie tokios varžybų baigties.''

Po varžybų ,,KTU'' komandos trenerė A. Jakupkienė sakė: ,,Iš pradžių komandos merginos atsipalaidavo , bet vėliau suėmė save į rankas ir pavyko išplėšti pergalę.''

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 2116

Komentarai