Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs La Vita Volley (3:0)

,,KTU" be konkurencijos nurungė ,,La Vita Volley"

,,KTU" be konkurencijos nurungė ,,La Vita Volley"

 Sausio 11 d., Kauno statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje susitiko dailiosios lygos komandos: ,,KTU" (namai) bei ,,La Vita Volley" (svečiai). Merginos namuose žaidė užtikrintai ir laimėjo rungtynes sausu rezultatu - 3:0.

Dailiosios lygos atstovės pirmąjį kelinį sužaidė dailiai. Per abi komandas šiame sete buvo padarytos vos 9 klaidos. Be abejonės, aikštelėje dominavo šeimininkės, kurios jau kėlinio pradžioje spurtavo 5 taškų atkarpa (rezultatas 9:2) ir nepaliko daug šansų jas pranokti. Seto pabaiga - 25:16 (1:0).

Antroji rungtynių dalis skyrėsi nuo taip nepriekaištingai pasibaigusio pirmojo seto. Kuo merginos labiau stengėsi, tuo daugiau klaidų pasitaikydavo žaidimo aikštelėje. Pačioje kėlinio pradžioje į priekį svaria taškų persvara (rezultatas 2:5) buvo išsiveržusios ,,La Vita Volley" merginos, tačiau jas greitai pranoko ir išlaikė savo pranašumą ,,KTU" ekipa. Seto pabaiga - 25:23 (2:0).

Trečioji rungtynių dalis buvo triuškinanti. ,,KTU" žaidėjos namuose "užspaudė" priešininkes į kampą savo stipriais smūgiais bei greita ataka. Seto pabaiga - 25:15 (3:0).

Po rungtynių ,,La Vita Volley" komandos trenerė R. Šišlienė komentavo: ,,Merginos mėnesį rankose nelaikė kamuolio, štai ir rezultatas."

Puslapis peržiūrėtas: 461

Komentarai