Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sveikatos mokslų universitetas vs Lietuvos sporto universitetas (1:3)

,,LSMU'' namuose pralaimėjo ,,LSU'' komandai

,,LSMU'' namuose pralaimėjo ,,LSU'' komandai

  Vasario 23d., 19:00 val. Vydūno vidurinės mokyklos sporto salėje įvyko KTML ,,Dailiosios“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,LSMU“ ir svečių ,,LSU“. Po keturių setų klovos laimėjo ,,LSU'' komanda rezultatu – 1:3.


Pirmasis setas buvo lengvesnis svečių komandai. Jos net pirmajam setui įpusėjus spėjo gerokai įsiveržti į priekį (8:17). Antroji seto dalis buvo tokia pati. LSMU merginom nepavyko atsivyti varžovių ir kėlinys buvo užbaigtas rezultatu – 25:19 (0:1).


Antrajame sete atsibudusios LSMU merginos parodė ko per tiek laiko yra išmokusios ir sugebėjo pasipriešinti stipriosiom LSU tinklininkėm (18:8). Nieko nebegalėjusios padaryti LSU merginos atidavė pergalę salės šeimininkėm rezultatu – 25:15 (1:1).


Trečiasis setas buvo sunkus abiejom komandom. Pirmoje seto dalyje buvo įsiveržusios LSMU panelės (15:12), tačiau po klaikaus incidento aikštelėje salės šeimininkų komanda buvo sukrėsta ir tai įtakojo varžovių pergalę rezultatu – 19:25 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo apylygis. Merginos iki pirmųjų dešimties taškų kovojo kaip lygis su lygiu (10:10), tačiau labiau susikaupusios LSU merginos sugebėjo sėkmingai atakuoti ir surinkti aštuonis taškus iš eilės (10:18). Salės šeimininkės dar bandė kapstytis iš duobės, tačiau joms pritrūko jėgų ir žaidimas buvo užbaigtas rezultatu 18:25 (1:3).

Po varžybų ,,LSU“ komandos trenerė J.Simanavičienė pasake: ,,Matosi, kad LSMU merginos yra patobulėjusios. Žaidimas buvo smagus. Manau, kad didelę reikšmę šiam žaidimui turėjo incidentas trečiajame sete, kai buvo nukentėjusi LSMU komandos žaidėja, tai lėmė mūsų varžovių prastesnį žaidimą.''

Puslapis peržiūrėtas: 3455

Komentarai