Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs Lietuvos sporto universitetas (2:3)

Gražioje kovoje ,,Lietuvos sporto universiteto" tinklininkės įveikė ,,KCSM - Tinklo draugai"

Gražioje kovoje ,,Lietuvos sporto universiteto" tinklininkės įveikė ,,KCSM - Tinklo draugai"
Kovo 4 d. 18:00 val. V. Kuprevičiaus vidurinėje mokykloje Dailiosios lygos varžybose susikovė ,,KCSM - Tinklo draugai" (šeimininkės) prieš ,,Lietuvos sporto universitetą" (svečiai). Po gražios penkių setų kovos ,,Lietuvos sporto universiteto" tinklininkės palaužė aikštelės šeimininkes rezultatu - 2:3.
 
Pirmojo seto pradžioje iniciatyvos iškart ėmėsi ,,KCSM - Tinklo draugai". Komandos kėlėja Eivina Ščupakovaitė iškart griebė jautį už ragų ir ėmė rezultatyviai kelti kamuolius, kol komandos narė Martyna Kačinskaitė vertė juos lengvais taškais (5:9). Nors mačo viduryje svečių ekipos žaidėjos nenorėjo taip lengvai atiduoti seto pergalės, vis gi pranašesnės buvo aikštelės šeimininkės (20:14). Jos vis didino savo persvarą bei laimėjo setą rezultatu - 25:19 (1:0).
 
Antrajame sete sėkmė šypsojosi šeimininkių priešininkėms. ,,Lietuvos sporto universitetas" suėmė save į rankas, rezultatyviai atakavo ir parodė gražų komandinį žaidimą. Antrasis setas buvo labai panašus į pirmajį, o skyrėsi tik tuo, jog abi komandos darė daugiau klaidų nei rezutatyvių atakų. Mačo vidurys taip pat buvo visiškai toks pat kaip ir pirmajame sete (14:20), bet pranašumas buvo svečių naudai. Setą laimėjo ,,Lietuvos sporto universiteto" sportininkės taip išlygindamos setų rezultatą. Mačo baigtis - 19:25 (1:1).
 
Trečiajame sete aikštelės šeimininkės vėl nusileido savo priešininkėms. Setas prasidėjo svečių komandos keturiais taškais iš eilės. Netrukus ,,KCSM - Tinklo draugai" tinklininkės bandė pasivyti ir atsigriebti, tačiau kelią pastojo svečių spurtas. ,,Lietuvos sporto universitetas" vis didino savo persvarą nuolat spurtuodamos, kol aikštelės šeimininkės tik vijosi, tai išlaikė iki pat seto pabaigos bei laimėjo mačą rezultatu - 20:25 (1:2).
 
Ketvirtajame sete prasidėjo atkakli kova - nei viena komanda nenorėjo pasiduoti. Tačiau ,,KCSM - Tinklo draugai" paėmė žaidimą į savo rankas ir neleido svečiams išsiveržti į priekį. Nors jau atrodė, jog seto pabaigoje žaidimą gali perimti ,,Lietuvos sporto universitetas" (20:18), aikštelės šeimininkės šiame mače parodė didesnį norą laimėti. tik dviejų taškų persvara setą laimėjo aikštelės šeimininkės taip išlygindamos setų rezultatą - 25:23 (2:2).
 
Penktasis setas buvo labai permainingas. Noras iškovoti pergalę buvo vienodai dideles pas abi komandas. Setas prasidėjo keturiais ,,Lietuvos sporto universiteto" taškais iš eilės (0:4), tačiau šeimininkės ėmė švelninti rezultatą ir visiškai jį išlygino - 6:6. Nors mačą galėjo laimėti tiek viena tiek kita komanda, bet svečių komandos kapitonė Evelina Piešinaitė pastatė net kelias ,,sienas" iš eilės bei užkirto kelią savo priešininkėms. Po ilgos kovos rungtynes laimėjo ,,Lietuvos sporto universitetas" rezultatu - 11:15 (2:3).
 
Po rungtynių laimėjusios komandos ,,Lietuvos sporto universitetas" trenerė pakomentavo - ,,Rungtynės buvo pilnos klaidų ir išlošė ta komanda, kuri turbūt darė mažiau klaidų, nes suskaičiavus klaidas, turbūt pasidarytų aišku, jog klaidų padarėme daugiau nei taškų. Nepatenkinta žaidima, bet tas galutinis rezultatas, turbūt džiugina kiekvieną trenerį".
Puslapis peržiūrėtas: 3940

Komentarai