Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: DSK „Kaunas“ vs Tinklida (3:0)

DSK ,,Kaunas'' pasižymėjo pergale prieš ,,Tinklidą"

DSK ,,Kaunas'' pasižymėjo pergale prieš ,,Tinklidą"

Vasario 17d., 19:45 Šv. Pranciškaus vid. mokykloje įvyko C lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų komandos DSK ,,Kaunas" ir svečių ,,Tinklida". Po trijų setų kovos pergalę iškovojo DSK ,,Kaunas'', rezultatu 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo trimis iš eilės pelnytais šeimininkų taškais. Priešininkų ekipa atsakė tuo pačiu. Abi komandos ryžtingai rungėsi, žaidė kova - taškas į tašką. Tačiau po 8-ojo savo taško DSK ,,Kaunas'' pradėjo veržtis į priekį, nors ,,Tinklida'' bandė taškų skirtumą mažinti, jiems to padaryti nepavyko. Setą laimėjo DSK ,,Kaunas" nežymia persvara - 25:22 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo kiek kitokia. Iniciatyvos ėmėsi ,,Tinklida''. Nors šeimininkų komanda nepasidavė, bet iki seto vidurio pirmavo svečiai (10:15). Visgi, ,,Tinklida" ėmė daryti nemažai klaidų, kuo pasinaudojo aikštelės šeimininkai. Po 15 - ojo varžovų taško, DSK ,,Kaunas'' sukaupė jėgas ir nebenusileido ,,Tinklidai" - vėl išplėšė seto pergalę rezultatu - 25:21 (2:0).

Iš trečiojo seto pradžios nebuvo galima nuspręsti, kam atiteks šio seto pergalė. Komandų jėgos buvo apylygės. Tačiau įpusėjus setui savo pranašumą pradėjo rodyti DSK ,,Kaunas". Efektyviai keliamais Dainiaus Stankevičiaus kamuoliais ir rezultatyviais komandos narių mušimais, aikštelės šeimininkai įsiveržė į priekį. ,,Tinklida" nepajėgė atlaikyti varžovų atakų ir setas buvo užbaigtas rezultatu - 25:17 (3:0).

Po varžybų nugalėjusioji DSK ,,Kaunas" komanda buvo laiminga iškovota pergale, ekipos kapitonas Gintautas Grigaravičius teigė: ,,Šios rungtynės buvo svarbios, iškovojome 3-ą vietą lentelėje, dėl to labai džiaugiamės."

 

Puslapis peržiūrėtas: 2202

Komentarai