Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Vitameda (3:1)

Po atkaklios kovos ,,Kauno Kolegija" įveikė ,,Vitamedą"

Po atkaklios kovos ,,Kauno Kolegija" įveikė ,,Vitamedą"

 Vasario 2 d. 17:30 B lygos rungtynėse Kauno kolegijos dižiojoje sporto salėje susitiko ,,Kauno Kolegjos" (šeimininkai) bei ,,Vitamedos" (svečiai) ekipos. Po gražios kovos ,,Kauno Kolegija" nugalėjo ,,Vitamedą" rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo atkakliai - taškas į tašką, tačiau po 8-ojo taško ,,Kauno kolegija" spurtavo 6 taškų atžvilgiu ir įsiveržė į priekį. Nors ,,Vitameda" bandė išlyginti rezultatą, pergalės išplėšti nepavyko. Aikštelės šeimininkai setą užbaigė rezultatu - 25:17 (1:0).

Žaidimas antrajame sete pasisuko priešinga linkme. Svečių komanda nenusileido ,,Kauno kolegijai" ir bandė įspausti priešininkus į kampą. Šeimininkai nepasidavė, bet po atkaklios seto kovos vis gi nugalėjo ,,Vitamedos" komanda. Seto baigtis - 27:25 (1:1).

Trečiajame sete abi komandos ėmėsi iniaciatyvos. ,,Kauno Kolegijos" ekipos kapitonas Lukas Dambrauskas kėlė kamuolius, kol komandos draugai vertė juos lengvais taškais. Turbūt tai ir padėjo iškovoti trečiojo seto pergalę prieš svečius, kad ir nedideliu skirtumu - 25:22 (2:1).

Kevirtasis setas buvo ypač įtemptas. Nei viena komanda nenorėjo pasiduoti. Vienai ar kitai komandai įsiveržus į priekį, ekipos vis išlygindavo rezultatą. Nepaisant to, jog paskutiniajame sete ,,Kauno Kolegijos" komanda darė nemažai klaidų varžovų atžvilgiu, tai jiems nesutrukdė iškovoti pergalės prieš ,,Vitamedą". Rezultatas - 25:23 (3:1).

Po rungtynių ,,Vitamedos" komandos kapitonas Raimundas Pocius komentavo: ,,Varžybos buvo geros - pritrūko sėkmės. Šiandien jaunimas parodė, kad jie dar gali žaisti ir tobulėti bei matosi jų stiprus patobulėjimas".

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 901

Komentarai