Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs Kauno SRC (1:3)

Po atkaklios kovos "Raudondvaris" namuose turėjo pripažinti "Kauno SRC" pranašumą

Po atkaklios kovos "Raudondvaris" namuose turėjo pripažinti "Kauno SRC" pranašumą

 Kovo 14 dieną, 20:00 val., Raudondvario gimnazijos sporto salėje įvyko KTML "B" lygos atkrintamosios rungtynės tarp aikštelės šeimininkų ,,Raudondvario“ ir svečių ,,Kauno SRC“. Po permainingos ir aršios kovos pergalę namo išsivežė svečiai, kurie laimėjo rezultatu – 1:3.

 Pirmasis setas prasidėjo "Raudondvario" komandos mini spurtu, kuris leido išsiveržti į priekį (6:1). Tačiau pradžioje išsiblaškę švečių ekipos tinklininkai susikaupė ir išlygino rezultatą (10:10). Vėliau sekė intriguojanti kova, abi ekipos kovojo dėl kiekvieno taško iki pat galo, kova vyko taškas į tašką ir viskas sprendėsi seto pabaigoje (22:22). Šeimininkų komandos tinklininkai užtikrinčiau sužaidė pabaigą, pelnė 3 taškus be atsako ir laimėjo pirmąjį setą rezultatu - 25:22 (1:0).

  Antrąjame sete nuo pat pirmūjų taškų užvirė aštri kova. Einant setui nei viena ekipa nesugebėjo išsiveržti į priekį didesne persvara, nei 2 taškais (4:4; 10:9; 13:13). Viskas, lygiai kaip ir pirmąjame sete, sprendėsi šio seto pabaigoje. Stebėti žaidimą buvo išties įdomu, kamuolys ilgai laikydavosi ore, nei viena komanda negailėjo jėgų traukiant kamuolius. Tačiau "Kauno SRC" komandos tinklininkai: preciziškai kamuolius kėlęs D.Ozerenskis ir komandos draugai E.Norkus, bei R.Vaiginis, staigiais smūgiais padėjo savo komandai išplešti pergalę šiame sete 21:25 ir išlyginti rezultatą 1:1.

  Didžiąją trečiojo seto dalį svečiai laikė žaidimo vadžias savo rankose. Ypač tas išryškėjo, kai seto viduryje po sėkmingos atkarpos jų pranašumas išaugo iki 5 taškų (10:15). "Raudondvario" ekipa be abejo, nepasidavė ir visais įmanomais būdais stengėsi mažinti savo deficitą. Jiems tą padaryti pavyko, kai prieš pat seto pabaigą jie jau kvėpavo varžovams į nugaras (21:22). Tada pradėjo vykti intriguojanti kova taškas į tašką (22:22; 22:23; 23:23; 23:24; 24:24). Dėja,  tuo šeimininkų jėgos ir baigėsi, "Kauno SRC" pelnė du taškus be atsako ir šventė pergalę - 24:26 (1:2).

 Ketvirtais setas visiškai skyrėsi nuo pirmūjų. "Raudondvario" komanda daug klydo, o "Kauno SRC" tinklininkai sau be vargo susikrovė nemažą persvarą (12:18). Šeimininkų komanda dar bandė pasipriešinti, tačiau svečiai sėkmingai užbaigė rungtynes rezultatu 13:25 (1:3).

 Po varžybų, "Kauno SRC" komandos kapitonas E. Norkus sakė: "Šiandien buvome geresni. Varžybos išiesų buvo permainingos, eilinį kartą stygavome komandos žaidimą, nes po antrojo rato komanda buvo šiek tiek palūžus, nes antrąjame rate beveik viską pralošėme, tai reikėjo turbūt persikrauti emociškai visai komandai ir jau net antram sete, gal net pirmo pabaigoje pavyko tai padaryti. Ko pasekoje, komandišku žaidimu, pavyko varžovus palaužti. O paskutinis setas įrodė, kad esam tikrai stipresni."

 Po varžybų kalbintas "Raudondvario" komandos kapitonas, atsisakė komentuoti.

 
Puslapis peržiūrėtas: 4101

Komentarai