Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sporto universitetas vs KTU (2:3)

"KTU" po atkaklio kovos įveikė "LSU" merginas

"KTU" po atkaklio kovos įveikė "LSU" merginas

 Lapkričio 17 dieną, 18val. 45min. įvyko "Dailiosios" lygos varžybos tarp namų šeimininkių "LSU" ir "KTU" merginų. Varžybos pareikalavo net 5 setų, vyko įtempta dvikova dėl pergalės. Per pirmuosius 4 setus komandos neišsiaiškino kas yra stipresnės, todėl 5-ajame rodomos emocijos ir noras buvo ypač didelis. Kiek sėkmingiau sužaidusios varžybų galą "KTU" merginos sugebėjo įveikti šeimininkes "LSU" rezultatu 2:3.

Pirmasis setas prasiėjo įspūdinga "KTU" merginų atkarpa. "LSU" studentės niekaip neatrado savojo žaidimo, labai dažnai klydo, užpulti nepavyko, o svečių komanda naudojosi tuom ir lengvai laimėjo pirmąjį setą rezultatu 11:25.

Antrasis setas buvo itin įdomesnis. Šį kart labai daug klaidų jau darė "KTU" komanda. Taškas į tašką kova vyko iki pat seto galo, tačiau tada, lydimos aistruolių, "LSU" merginos nepasidavė ir išlygino rezultatą tarp setų. Antroji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 25:22.

Trečiajame sete įspūdingą pasirodymą surengė M. Lokytė, kuri ne tik skirstė puikiai kamuolius, bet ir reikiamu komandai momentu, sugebėjo rinkti taškus taikliai smūgiuodama. "LSU" labai sunkiai sekėsi apsiginti nuo svečių komandos atakų, todėl teko nusileisti trečiąjį setą 15:25.

Ketvirtojoje rungtynių dalyje vyko labai įnirtinga dvikova. Abi komandos jau rodė savo geriausią žaidimą. Buvo ir kvailų, neatleistinų klaidų, tačiau nei viena iš ekipų neįsiveržė į priekį užtikrintu pranašumu. Einant setui į pabaigą, vis gi "LSU" merginos apčiuopė realesnę persvarą pergalei (20:16), tačiau "KTU" trenerės iniciatyva priešininkės sugebėjo išlyginti buvusį deficitą ir net įsiveržti į priekį. "LSU" minutės pertraukėlė lemiamomis akimirkomis buvo išsigelbėjimas. Susikaupusios šeimininkės sugebėjo laimėti ketvirtąjį setą rezultatu 25:22.

Lemiamajame - penktajame sete iki 9 taškų komandos keitėsi sėkmingos atakomis. Klaidų iš esmės nedarė, žaidė atsargiai, bet tiksliai. Tačiau tada ir vėl savo žaidimu save priminė  M. Lokytė, kuri įspūdingai žaidė ne tik lemiamajame sete, tačiau ir visose varžybose. "KTU" paskutinį setą laimėjo rezultatu 9:15.

Po svarbios pergalės "KTU" trenerė sakė: merginos žaidė labai banguotai, tai ir lėmė nekokybišką žaidimą, tačiau labai džiaugiamės, jog sugebėjome pasiekti svarbią pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 685

Komentarai