Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: TopSport vs Kazlų Rūdos Sporto Centras (3:0)

,,TopSport" parklupdė ,,Kazlų Rūdos Sporto Centrą" sausu rezultatu

,,TopSport" parklupdė ,,Kazlų Rūdos Sporto Centrą" sausu rezultatu

Sausio 29 d., A. Sabonio KC sporto salėje vyko C lygos rungtynės, kuriose susirungė ,,TopSport" bei ,,Kazlų Rūdos Sporto Centro" komandos. Šis vakaras buvo lemtingas ,,TopSport" ekipai, nes jie nesudėtingai įveikė priešininkus sausu rezultatu 3:0.

Rungtynių pradžia buvo permaininga. Setas prasidėjo ,,Kazlų Rūdos Sporto Centro" pelnytais taškais, tačiau po įtemptos kovos ,,TopSport" ekipa nenusileido priešininkams bei laimėjo setą nedideliu skirtumu - 25:23 (1:0).

Antrasis setas buvo taip pat palankus ,,TopSport" komandai. ,,Kazlų Rūdos Sporto Centras" jau po pirmojo taško tarsi nuleido rankas bei darė daug klaidų. Tuo naudojosi priešininkai, po 19-ojo taško spurtavo 6 taškų atžvilgiu ir laimėjo setą triuškinančiu rezultatu - 25:11 (2:0).

,,TopSport" ekipa iniaciatyvos neprarado ir trečiajame sete. Iš paskutiniųjų ,,Kazlų Rūdos Sporto Centro" komandos narys Arvydas Jankauskas kėlė kamuolius, kol komandos draugai vertė juos lengvais taškais, bet ir tai nepadėjo nurungti taip ,,užsidegusių" priešininkų. Setas baigėsi rezultatu - 25:16 (3:0).

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 992

Komentarai