Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs KTU (0:3)

"KTU" merginos labai nesunkiai įveikė "KCSM - tinklo draugai" ekipą

"KTU" merginos labai nesunkiai įveikė "KCSM - tinklo draugai" ekipą

 Sausio 6 dieną, 18:30 val., V.Kuprevičiaus mokyklos sporto salėje, susitiko "Dailiosios" lygos komandos "KCSM - tinklo draugai" ir "KTU". Rungtynės tikrai nebuvo atkaklios, "KTU" komanda visus setus laimėjo daugiau nei užtikrintai ir labai greitai pasibaigę 3 setai nulėmė nesunkią "KTU" ekipos pergalę, rezultatu 0:3.

Jau pirmojo seto pradžioje nesunkiai galima buvo pastebėti, kad komandos yra gana skirtingo lygio ir "KTU" ekipa gerokai lenkia jaunesnes varžoves meistriškumu. Skirtumas labai greitai augo "KTU" komandos naudai, jos daugybę kartų sugebėjo pelnyti taškus servuodamos, o setas baigėsi didžiuliu skirtumu, rezultatu 14:25.

Antrame sete "KCSM - tinklo draugai" komanda sugebėjo priminti apie save ir bent jau pirmoji seto dalis vyko gana lygiai. Tačiau ir vėl "KTU" komanda žaibiškai nutolo, netrukus jų pranašumas pasiekė 10 taškų ir intrigos nebeliko. Setas baigėsi rezultatu 16:25.

Lemiamas buvo trečiasis setas. Nors "KCSM - tinklo draugai" merginos viena kitą labai stipriai palaikė, tačiau komanda po truputį paleido varžoves tolyn ir su kiekviena minute jų viltys mažėjo. "KTU" užtikrintai artėjo pergalės link, o seto pabaigoje dar suteikė varžovėms progą sužaisti gerą atkarpą, tačiau solidi pergalė jau buvo "KTU" ekipos rankose. Setas baigėsi rezultatu 19:25.

"KTU" komandos trenerė Audronė Jakupkienė kalbėjo trumpai: "kaip po švenčių tai visai neblogai sužaidėme".

"KCSM - tinklo draugai": M.Kačinskaitė 14, V.Statkaitytė 6, S.Bulovaitė 5, E.Ščupakovaitė 16 rez. perdavimų.

"KTU": S.Neniškytė 10, L.Dailidė 7, D.Bielskytė 5, J.Domarkaitė 17 rez. perdavimų.

Puslapis peržiūrėtas: 619

Komentarai