Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs VDU (0:3)

,,Kauno technikos kolegija“ nusileido ,,VDU“

,,Kauno technikos kolegija“ nusileido ,,VDU“

Vasario 21d., 14:45 val. Kauno technikos kolegijos sporto salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Kauno technikos kolegijos“ ir svečių ,,VDU“. Svečiai laimėjo rezultatu – 0:3.


Pirmasis setas prasidėjo nervingai, žaidime buvo itin daug broko (klaidos paduodant ir priimant kamuolį). Vėliau žaidimas ,,pajudėjo“, vyko apylygė kova. Komandos keitėsi sėkmingomis atakomis tarp kurių vis įsiterpė sausos tai vienos, tai kitos komandos sužaistos atkarpos. Nepaisant to, pačioje seto pabaigoje rezultatas buvo 25:25. Tada ,,VDU“ komanda pademonstravo šaltesnius nervus, pelnė lemiamus taškus ir laimėjo setą rezultatu – 26:28 (0:1).


Antrasis setas labai priminė pirmą. Didžiają jo dalį vyko atkakli kova. Skirtumas tarp komandų dažnai būdavo tik 1-2 taškai. Kol rezultatui esant 17:16, šeimininkai sužaidė atkarpą 4:1, kuri atrodė labai rimta paraiška pergalei. Svečiams neliko nieko kito kaip prašyti pertraukėlės, nes jų žaidimas atrodė visai išsibalansavęs. Šis taktinis manevras, švelniai tariant, suveikė. ,,VDU“ visiškai ,,užsmaugė“ savo varžovus. Iki pat seto pabaigos leisdami jiems pelnyti tik 1 tašką, kai tuo tarpu patys pelnė 8 taškus, kurių užteko pergalei šiame sete – 22:25 (0:2).


Trečiame sete žaidimas vyko banguotai. Tai vienai, tai kitai komandai pavykdavo sužaisti trumpas atkarpas geriau nei varžovams. Šeimininkai, šį kartą, atrodė tvirtai pasiryžę laimėti (17:13). Tačiau, tada svečiai nubudo, sužaidę atkarpą 5:0, persvėrė rezultatą savo naudai. Šeimininkai nesutriko ir atrodė, kad vėl perėmė iniciatyvą. Tačiau toks įspūdis buvo klaidingas. Dar viena sausa atkarpa 0:5 palaidojo ,,Kauno technikos kolegijos“ viltis ,,ištraukti“ šį setą. Setas baigėsi rezultatu – 22:25 (0:3).


Po varžybų ,,VDU“ komandos treneris R. Pacenka sake: ,,Malonu kad laimėjome, bet žaidimas nebuvo visiškai sklandus. Dar yra su kuo dirbti. Individualios klaidos, pvz padavimas, tai čia daugiau gali būti kad žaidėjui diena bloga, bet daugiau nerimo kelia bendras komandos žaidimas, veiksmų suderinamumas.“


,,Kauno technikos kolegijos“ žaidėjas G. Gologoljevas sakė: ,,Nelabai ką galima pasakyti, yra dar kur progresuoti. Tiesiog žaidimai, žaidimai, rungtynės ir skatinti prie pergalių.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 2251

Komentarai